search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:58
MENU CLOSE

Κιβωτός του Κόσμου: Απειλεί με μηνύσεις ο π. Αντώνιος – Τι απαντά στις καταγγελίες για πλαστογράφηση της επιστολής που τον αθωώνει

17.11.2023 22:34
antonios_kivotos

Μηνύσεις ετοιμάζει ο πατέρας Αντώνιος, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες για πλαστογράφηση της επιστολής της μητέρας του 16χρονου, στην οποία φέρεται να αναιρεί την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του πρώην επικεφαλής της «Κιβωτού του Κόσμου».

Το STAR μετέδωσε γραπτή δήλωση του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος τονίζει ότι “υπεύθυνοι για την πλαστογραφία είναι αποκλειστικά οι κομιστές της… Η αλήθεια θα αποδειχτεί πολύ ηχηρά και θα έχει προβλήματα νομικά και η μητέρα, αλλά και εκείνοι οι οποίοι τη συμβουλεύουν να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση”.

Για πλαστογραφία του εγγράφου που στην ουσία απαλλάσσει τον πατέρα Αντώνιο από τις καταγγελίες του 16χρονου τρόφιμου της “Κιβωτού του Κόσμου”, έκανε λόγο η μητέρα του και ο δικηγόρος της.

Διαβάστε επίσης:

Πολυτεχνείο: Επεισόδια έξω από την Πανεπιστημιούπολη

Επεισόδια και συγκρούσεις σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα μετά τις πορείες για το Πολυτεχνείο – Μολότοφ, χημικά και συλλήψεις

Καιρός: «Χειμώνας» από το Σάββατο – Έρχεται ψυχρή εισβολή με βροχές και καταιγίδες – Πού θα πέσουν χιόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:53