ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 18:59
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τη Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη για το revenge porn

18.11.2023 11:48

Kεκλεισμένων των θυρών διεξάγεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.

Η διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες, διεκόπη για τη Δευτέρα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης.

Ήδη εξετάστηκε η καταγγέλλουσα, η οποία επανέλαβε τις καταγγελίες της, ενώ απολογήθηκε και ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Διαβάστε επίσης:

Βοιωτία: «Θα καούν τα πάντα – Θα ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος», λέει ο θείος του 17χρονου που έπεσε νεκρός από όπλο αστυνομικού

Θεσσαλονίκη: Πέφτουν δέντρα λόγω κακοκαιρίας – Επί ποδός η Πυροσβεστική, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Βύρωνας: Ως πειραματόζωο για ναρκωτικά χρησιμοποιούσε η συμμορία την 16χρονη (Video)

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 18:59
Exit mobile version