search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 02:42
MENU CLOSE

Σπίρτζης για αυτούς που αποχώρησαν: «Κάποιοι δεν θα υπήρχαν χωρίς τον Τσίπρα» – Τι είπε για την παρουσία Τσίπρα στην ΚΟ

01.12.2023 17:57
SPIRTZIS_XRISTOS_new

Βολές κατά των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, άφησε ο Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας πως «χωρίς τον Τσίπρα δεν θα υπήρχαν».

Μιλώντας στο Action24, ο κ. Σπίρτζης είπε ότι «Κάποιοι δεν είχαν μία επαγγελματική πορεία, ούτε πολιτική πορεία συγκεκριμένη, ούτε συνδικαλιστική, ούτε τίποτα. Για κάποια στελέχη αυτό ισχύει σε υπερθετικό βαθμό».

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, άφησε σαφείς αιχμές για τη μιντιακή παρουσία εκείνων που αποχώρησαν, λέγοντας πως:

«Σε κανάλια που μέχρι να αποχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας από την προεδρία, ήμασταν ‘‘κόκκινο πανί”, σήμερα δίνεται άπλετος χρόνος» υπογράμμισε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας για στελέχη των «11» που «επικαλούνται τον Αλέξη Τσίπρα ακόμα και μετά την αποχώρησή τους».

Σπίρτζης για παρουσία Τσίπρα στην ΚΟ: Απάντηση σε διασπαστικές κινήσεις

«Ο κ. Τσίπρας με την παρουσία του στην συνεδρίαση της Κοινουλευτικής Ομάδας δείχνει πως σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες, την βάση του κόμματος και είναι απάντηση σε κινήσεις διασπαστικές. Η διάσπαση είναι απολίτικη», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης.

Διαβάστε επίσης:

Νέες αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός 63 μέλη από τη Φλώρινα – «Μετάλλαξη της πολιτικής φυσιογνωμίας του κόμματος»

Μητσοτάκης: Ο Πόρος το νέο «πράσινο» νησί της Ελλάδας – Μικρά ηλεκτρικά πλοία θα μεταφέρουν τους επισκέπτες

Επιμένει ο Σούνακ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: Θέμα νόμου η παραμονή τους στο Λονδίνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20