ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 05:32
MENU CLOSE

Επιδείνωση καιρού: Ισχυρές βροχές με χαλάζι και δυνατούς ανέμους - Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο

03.12.2023 00:55

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην ανατολική και νότια χώρα από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023).

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Α. Από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).

Β. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο.

Διαβάστε επίσης:

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 4 – 8 Δεκεμβρίου 

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να χαθεί ούτε ένας κόκκος άμμου»

Πήλιο: Κυνηγός πυροβόλησε τον φίλο του στο κεφάλι – Τον πέρασε για θήραμα

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 04:44
Exit mobile version