ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 03:03
MENU CLOSE

Δεν πήγε καλά αυτό: Τούμπαρε η γόνδολα και βρέθηκαν στο νερό - Δεν σταματούσαν τις selfies παρά τις συστάσεις

06.12.2023 19:57

Ένα γκρουπ τουριστών έπεσε σε ένα κανάλι στη Βενετία, όταν η γόνδολα στην οποία επέβαιναν ανατράπηκε. Οι τουρίστες δεν ακολούθησαν τις συστάσεις του γονδολιέρη να σταματήσουν να βγάζουν selfies και να καθίσουν στις θέσεις τους.

Το γκρουπ από την Κίνα είχε μετακινηθεί και έβγαζε selfies με φόντο τα διάσημα αξιοθέατα της πόλης, όταν συνέβη το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ελιγμός του γονδολιέρη κάτω από τη γέφυρα απαιτούσε τη μέγιστη δυνατή ισορροπία του βάρους πάνω στο σκάφος, αλλά οι επιβάτες φέρεται να αγνόησαν τις εντολές του να καθίσουν και αντ’ αυτού συνέχισαν να σηκώνονται και να βγάζουν φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το σκάφος.

Μια ανάρτηση στη σελίδα στο Instagram του Venezia Non è Disneyland (Η Βενετία δεν είναι Disneyland), ενός λογαριασμού που δημιουργήθηκε από νεαρούς Βενετσιάνους για να καταγράφει τα ατυχήματα των τουριστών στην πόλη, ανέφερε ότι η ομάδα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο και της παρασχέθηκε «φιλοξενία και ζεστασιά» στο κοντινό θέατρο La Fenice.

Διαβάστε επίσης:

Ο επικεφαλής του ΟΗΕ επικαλείται το άρθρο 99 για τη Γάζα σε μια σπάνια διπλωματική κίνηση

Για «ανθρωποκτονία από αμέλεια» θα δικαστεί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στη Γαλλία όπου έχασε τη ζωή της Ελληνίδα

Ερντογάν πριν την επίσκεψη στην Αθήνα: Μπορούμε να βρούμε κοινό έδαφος με την Ελλάδα, μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα

ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 02:37
Exit mobile version