search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:01
MENU CLOSE

Ράδιο Αρβύλα: Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα τούς λέει trash tv και ημιμαθείς για τη σάτιρα στον ποιητή Αλισάνογλου   

09.12.2023 20:12
radio-arvila1

Την έντονη αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη Πολιτισμού του κόμματος Κυριακής Μάλαμα προκάλεσε σατιρικό σχόλιο της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» για τον ποιητή Γιώργο Αλισάνογλου.

Όπως τονίζει σε δήλωσή της, «η στοχοποίηση της ποίησης από τους “Ράδιο Αρβύλα” καλλιεργεί την ημιμάθεια και την ισοπέδωση του πολιτισμού» και κατηγορεί την εκπομπή ότι «παράγει “προϊόντα” κατηγορίας “trash tv”». Καλεί τους Ράδιο Αρβύλα να ζητήσουν συγνώμη από τον Γιώργο Αλισάνογλου, αλλά και το ΕΣΡ να καταδικάσει την εκπομπή.

Το σχόλιο της Κυριακής Μάλαμα, η οποία είναι αδελφή του τραγουδιστή Σωκράτη Μάλαμα, έχει ως εξής:  

«Το σατιρικό “υποτίθεται” βίντεο των “Ράδιο Αρβύλα” που στοχοποιεί τον ποιητή κι εκδότη Γιώργο Αλισάνογλου και χλευάζει τον Ρον Πάτζετ και την ποίηση συνολικότερα πρέπει να καταδικαστεί από όλους και να απασχολήσει, σίγουρα, και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εκπομπή παράγει “προϊόντα” κατηγορίας “trash tv”, όμως αυτή τη φορά ο χονδροειδής “χαβαλές” θίγει τον πολιτισμό συνολικότερα. Καλό θα ήταν η συγκεκριμένη εκπομπή να αναθεωρήσει άμεσα την οπτική της, να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη από τον Γιώργο Αλισάνογλου, από τους ανθρώπους που εκφράζονται μέσα από την ποίηση, από τους ανθρώπους του πολιτισμού κι από την κοινωνία συνολικότερα».  

Νωρίτερα, στη σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα είχε αντιδράσει ο ίδιος ο κ. Αλισάνογλου.

Διαβάστε επίσης:

Τραγούδι όλο νόημα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί» (Video)

Γιατί δεν λύνεται ο κόμπος με τον γάμο ομοφύλων

Στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του stray.gr ο Στέφανος Κασσελάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:01