search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:15
MENU CLOSE

«Στο Κόκκινο»: Να ξανακάνει εκπομπή η Ευγενία Λουπάκη, ζητούν δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στον ραδιοσταθμό

13.12.2023 12:10
sto kokkino new

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν ο διευθυντής του ραδιοσταθμού Στο Κόκκινο, Αδάμ Γιαννίκος και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι εργάζονται σε αυτόν, δια του εκπροσώπου τους Γιάννη Ανδρουλιδάκη, στην συνάντηση με το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για το θέμα της απομάκρυνσης/απόλυσης της Ευγενίας Λουπάκη.

Ο διευθυντής του σταθμού επέμεινε ότι δεν πρόκειται περί απόλυσης διότι η δημοσιογράφος δεν ήταν εργαζόμενη αλλά προσέφερε εθελοντική εργασία και υποστήριξε ότι έκανε παραγοντισμό.

Ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του Κόκκινου επέμεινε ότι δεν είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας να κρίνεται – εν προκειμένω να απολύεται – εξαιτίας ανάρτησης στα ΜΚΔ και όχι για κάτι που εξέφρασε από τη (δημόσια) ραδιοσυχνότητα του σταθμού.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ κατέστησε σαφές ότι δεν είναι αποδεκτές ποινές για αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για απολύσεις για τον ίδιο λόγο.

Οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στις διοικητικές υπηρεσίες στο Κόκκινο στη συνέλευση τους συμφώνησαν σε απόφαση – αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ώρες – με την οποία ζητούν από την διεύθυνση του Μέσου να επανέλθει η Λουπάκη και να ξαναρχίσει τις εκπομπές της στην
ίδια ώρα.

Στο πλαίσιο της απόφασης απορρίπτουν και αρνούνται απολύσεις εξαιτίας αναρτήσεων στα ΜΚΔ και στέλνουν μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες επισημαίνοντας «αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας».

Διαβάστε επίσης

Η Μάργκοτ Ρόμπι θα υποδυθεί τη… μητέρα του Τζορτζ Κλούνεϊ!

Ελεωνόρα Μελέτη: Το τσιφτετέλι στην εκπομπή της που «γκρέμισε» το πλατό (Video)

Σπύρος Μπιμπίλας: Αν είσαι Αριστερός δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς την πατρίδα σου όπως κάποιοι άλλοι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50