search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:22
MENU CLOSE

«Στο Κόκκινο»: Βαρύ το κλίμα στον σταθμό έπειτα από την απομάκρυνση της δημοσιογράφου Ευγενίας Λουπάκη

12.12.2023 13:36
loupaki

Κλίμα που δυσχεραίνει την επικοινωνία μεταξύ εργαζομένων στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» και της ηγεσίας του, έχει αναπτυχθεί έπειτα από την επεισοδιακών διαστάσεων απομάκρυνση/απόλυση της δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού Ευγενίας Λουπάκη.

Αφορμή για την απομάκρυνση της Λουπάκη στάθηκε ανάρτησή της στο Facebook για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, η οποία προκάλεσε την αντίδραση του, παρα το γεγονός ότι η δημοσιογράφος την απέσυρε στη συνέχεια.

Στις 14:00 αναμένεται να ενημερώσει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ ο διευθυντής του σταθμού Αδάμ Γιαννίκος και ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων, Γιάννης Ανδρουλιδάκης.

Στις 18:00 είναι προγραμματισμένη συνέλευση των εργαζόμενων του «Κόκκινου» για να εξεταστούν τρόποι διαχείρισης και αντιμετώπισης του φαινομένου να απομακρύνεται-απολύεται εργαζόμενος για ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλά θα εξαρτηθούν, εκτιμούν κύκλοι περι τον ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, και από το αποτέλεσμα της συνάντησης Γιαννίκου-Ανδρουλιδάκη με την ΕΣΗΕΑ.

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΟΜΕ: Αλαλούμ με τις επιδοτήσεις των ελληνικών παραγωγών – Στον αέρα τα σήριαλ των καναλιών

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σήμερα στο κεντρικό δελτίο του Alpha

Τηλεθέαση: Η απόλυτη ανατροπή – Πρώτη η Σκορδά, απότομη πτώση για την Καινούργιου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:21