ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 00:43
MENU CLOSE

Οργή κατά της τροπολογίας που θέτει εκτός «Ανάπλασης» τον Χάρη Δούκα

20.12.2023 15:14

Δριμύ κατηγορώ για την τροπολογία που θέτει εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Ανάπλασης Α.Ε.» τον Δήμαρχο Αθηναίων και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που ανήκουν στην πλειοψηφούσα παράταξη, δέχθηκε για δεύτερη ημέρα στη Βουλή, η κυβερνητική πλειοψηφία.

«Δεν πείθετε κανέναν για την ανάπλαση και δεν έχετε και την έξωθεν καλή μαρτυρία γιατί σε πολλά νομοσχέδια έχετε αποκλείσει την τοπική αυτοδιοίκηση όπως από το ταμείο ανάπτυξης και ανθεκτικότητας», τόνισε με τη σειρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε ο Θάνος Πλεύρης, χαρακτηρίζοντας χωρίς βάση την κριτική της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ  το επιχείρημα ότι η κυβέρνηση πετάει έξω από την εταιρεία το νέο Δήμαρχο Αθηναίων θα είχε έρεισμα, αν η κυβέρνηση άλλαζε τον συγκεκριμένο φορέα, αλλά παρέμενε το ίδιο αντικείμενο. «Δεν μπορεί να είναι εξ οφίτσιο στο Διοικητικό Συμβούλιο ο  Δήμος Αθηναίων για αναπλάσεις που θα γίνουν εκτός Αττικής», υποστήριξε. 

Η τροπολογία αναμένεται να ψηφιστεί μόνον με τις ψήφους της ΝΔ. 

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για αποκλεισμό μαρτύρων από την εξεταστική επιτροπή

Ο Μητσοτάκης εξηγεί πώς θα μπαίνει ο κόσμος στα γήπεδα

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Η Κυβέρνηση προστατεύει τις πολυεθνικές εταιρείες

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 00:40
Exit mobile version