search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 02:59
MENU CLOSE

Ρωμανός για Κασσελάκη: Θέλει πολύ θράσος να μιλάει για «αλαζονεία» όταν εργαλειοποιεί πραγματικές δυσκολίες για πολιτικό όφελος

22.05.2024 20:48
rwmanos
Eurokinissi

«Μεγαλύτερη κοροϊδία από την εργαλειοποίηση κάθε πραγματικής δυσκολίας για προσωπικό πολιτικό όφελος δεν υπάρχει» τονίζει ο Νίκος Ρωμανός κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη για θράσος και αλαζονεία.

«Η κυβέρνηση, γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον κ. Κασσελάκη ότι η εισαγόμενη ακρίβεια ροκανίζει τα εισοδήματα των πολιτών», τονίζει σε νέα του ανακοίνωση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι για αυτό τον λόγο επί των ημερών της κυβέρνησης ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε 27%.

Παράλληλα υπενθυμίζει ότι η ΝΔ επέβαλε 19 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμα σε πολυεθνικές, πλαφόν στις τιμές ειδών πρώτης ανάγκης, ενώ φορολόγησε τα υπερκέρδη διυλιστηρίων και εταιρειών ενέργειας για πρώτη φορά, πολεμώντας την ακρίβεια.

Επί της ουσίας κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ για εργαλειοποίηση κάθε πραγματικής δυσκολίας για προσωπικό πολιτικό όφελος με αφορμή τις νέες δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες δεσμεύτηκε θα επαναφέρει τον 13ο και τον 14ο μισθό στους Δημοσίους υπαλλήλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κ. Κασσελάκης πρωταγωνιστεί σε μια καμπάνια εναλλακτικής πραγματικότητας! Την ημέρα που ανακοινώνεται η υψηλότερη θετική επίδοση ισοζυγίου μισθωτής εργασίας από το 2001, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται την ΔΥΠΑ παρουσιάζοντας μια ψεύτικη και μηδενιστική εικόνα για την εργασία στη χώρα.

Η Κυβέρνηση, γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον κ. Κασσελάκη ότι η εισαγόμενη ακρίβεια ροκανίζει τα εισοδήματα των πολιτών, για αυτό και επί των ημερών της μειώθηκαν 50 φόροι, αυξήθηκε 27% ο κατώτατος μισθός, 19% ο μέσος μισθός, αυξήθηκαν οι συντάξεις και είδαν για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια αύξηση οι δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ μονιμοποιήθηκε μια σειρά μειώσεων ΦΠΑ. Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση της ΝΔ επέβαλε 19 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμα σε πολυεθνικές, επέβαλε πλαφόν στις τιμές ειδών πρώτης ανάγκης, φορολόγησε τα υπερκέρδη διυλιστηρίων και εταιρειών ενέργειας για πρώτη φορά, και πολέμησε την ακρίβεια αξιοποιώντας κάθε εργαλείο εντός και εκτός συνόρων. Προφανώς όταν ο κ. Κασσελάκης μιλάει για τα εισοδήματα των πολιτών που το 2021, το 2022 και το 2023 σημείωσαν σωρευτική αύξηση 18,6% καταγράφοντας την τρίτη υψηλότερη επίδοση στην Ε.Ε., ξεχνάει ότι το 18% των συμπολιτών μας που ήταν άνεργοι, είχαν πρακτικά μηδενικά εισοδήματα το 2019 και σήμερα αυτό το ποσοστό αγγίζει για πρώτη φορά μονοψήφιο νούμερο!

Θα περιμέναμε περισσότερη συστολή και λιγότερα fake news από τον πρόεδρο του κόμματος που όσο κυβέρνησε έκανε τη χώρα ουραγό στην ανάπτυξη και μόνο μείωσε την αγοραστική δύναμη όλων των Ελλήνων σε μια εποχή που όχι μόνο δεν υπήρχε καμία εισαγόμενη πληθωριστική κρίση, αλλά «έβρεχε» παγκόσμια ανάπτυξη και ποσοτική χαλάρωση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κρατάει ομπρέλα. Και θέλει πολύ θράσος ο πρόεδρος αυτού του κόμματος να μιλάει για «αλαζονεία»! Μεγαλύτερη αλαζονεία από την κοροϊδία των πολιτών, τα λεφτόδεντρα και την εργαλειοποίηση κάθε πραγματικής δυσκολίας για προσωπικό πολιτικό όφελος δεν υπάρχει!

Διαβάστε επίσης:

Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα κατά Κασσελάκη: Δεν μπορείς να λες «μέρος της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες»

Χαρίτσης και Κωνσταντοπούλου ζητούν την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους – «Πάρτε θέση»

Χατζηδάκης για συλλήψεις εφοριακών στην ΔΟΥ Χαλκίδας: «Δεν μπήκα στην πολιτική για να καλύπτω κλέφτες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07