search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:10
MENU CLOSE

Εναλλάξ στην κορυφή της τηλεθέασης «Εκατομμυριούχος» και «Φόνοι στο καμπαναριό»

27.12.2023 17:21
fonoi-kabanario-new

Με ιδιαίτερο περιεχόμενο, λόγω των ημερών και της επικρατούσας ατμόσφαιρας, αλλά και με προγραμματικά χαρακτηριστικά διαφορετικά από τις άλλες ημέρες στα κανάλια, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ήταν περίπου αναμενόμενο, αν και όχι τόσο εύκολο, όπως φάνηκε από τις «σφυγμομετρήσεις» της Nielsen να «πατήσει» την κορυφή της τηλεθέασης της περασμένης Παρασκευής.

Χαρακτηριστικά… σάντουιτς είχε η τριάδα κορυφής της ημέρας, καθώς δύο προγράμματα της ίδιας τυπολογίας πλασαρίστηκαν στην πρώτη και στην τρίτη θέση, αντιστοίχως. Συγκεκριμένα δύο τηλεπαιχνίδια έβαλαν στη «μέση» μια σειρά μυθοπλασίας.

Μεταξύ άλλων από τις επιλογές και τις αποδόσεις των προγραμμάτων είναι αποτυπωμένη η απομάκρυνση μερίδας τηλεθεατών αλλά και αλλαγή στις προτιμήσεις και ως προς την ώρα παρακολούθησης.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι επέλεξαν άλλους «οδούς» ψυχαγωγίας και όχι μέσω τηλεόρασης. Ιδίως το βράδυ.

Σε απόσταση ανάσας, «τερμάτισε» δεύτερη στις τηλεπροτιμήσεις η εύθυμη αστυνομική σειρά περιπέτειας «Φόνοι στο καμπαναριό». Τρίτο σε δημοφιλία πρόγραμμα της ημέρας, αλλά με κάποια απόσταση από την κορυφή, ήταν ο «Τροχός της τύχης».

Ο «Παράδεισος των κυριών» ήταν τέταρτος σε προτιμήσεις και φαίνεται πως είχε «ρεύμα» το κεντρικό δελτίων ειδήσεων του Mega, το οποίο επέλεξαν για την ενημέρωσή τους 539.000 τηλεθεατές με αποτέλεσμα να ήταν το πέμπτο καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας.

Στα Top της Παρασκευής η βιντεοσκοπημένη παράσταση «Σουλεϊμάρκ ο μεγαλοπρεπής». Το απογευματινό τηλεπαιχνίδι «The chase» του Mega πλασαρίστηκε μια θέση πιο πίσω. Στην όγδοη θέση κατάφερε να φθάσει το ριάλιτι «Fame story» με το καταληκτικό επεισόδιο του αλλά κι αυτό μπόρεσε να αποτελέσει πόλο έλξης μόλις 470.000 τηλεθεατών.

Την προπαραμονή των Χριστουγέννων απλώς έγινε αντιμετάθεση θέσεων στις δύο κορυφαίες προτιμήσεις των τηλεθεατών. Πρώτη σε τηλεθέαση ήταν η σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» και δεύτερο το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Με τρίτη επιλογή της ημέρας το επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» συνέβη ότι έγινε την Παρασκευή, αλλά από την ανάποδη. Δύο σειρές μυθοπλασίας έβαλαν στη μέση ένα τηλεπαιχνίδι.

Στη δεκάδα το επίσης εορταστικό «5χ5» και επειδή προβλήθηκε στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Ο δείκτης τηλεθέασης και το Σάββατο κινήθηκε πιο κάτω από το συνηθισμένο. Κλασικές αξίες για την τηλεόραση οι μεταδόσεις ταινιών που παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Διαβάστε επίσης:

Πορτοσάλτε: Ο Σόιμπλε δεν συμπεριφέρθηκε σκληρά στην Ελλάδα (video)

Survivor: Βροχή τα ευρόπουλα για τους «Διάσημους» – Οι επαγγελματίες που ετοιμάζουν βαλίτσες

Netflix: Ντοκιμαντέρ για τον Φατίχ Τερίμ έρχεται στην επικαιρότητα λόγω Παναθηναϊκού (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:10