search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:39
MENU CLOSE

Σπύρος Παπαδόπουλος για την πολιτική ορθότητα: «Έχουμε γεμίσει δικαιωματιστές» (Video)

29.12.2023 09:14
spyros_papadopoulos

Στο ζήτημα της πολιτικής ορθότητας αναφέρθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία που πήρε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραδούδι «Με τον Άδωνι για καφέ», εκφράζοντας τους προβληματισμούς του.

Καλεσμένος της Αθηναΐδος Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» , ο ηθοποιός ότι η κατάσταση μάλλον έχει ξεφύγει και στην ουσία έχει χαθεί το νόημα.

«Θα μιλήσω άσχημα και δεν το θέλω. Μην με προκαλείς για την πολιτική ορθότητα γιατί δεν μπορώ, έχουμε ξεφύγει τελείως. Έχουμε ξεφύγει και όλοι αυτοί οι δικαιωματιστές που έχουμε γεμίσει μού θυμίζουμε πραγματικά κάποια κακομαθημένα παιδιά που σου λένε “θέλω αυτό” και τους λες “παρ’ το” και θέλουν και άλλο και δεν ευχαριστιούνται κανένα παιχνίδι τους. Όχι, όχι. Αυτό που άκουσα δηλαδή για την “χοντρή” που βγήκε από το τραγούδι, με έκανε έξαλλο! Έξαλλο! Δεν τα αντέχω όλα αυτά καθόλου» είπε και πρόσθεσε:

«Είναι πιθανόν αλλά δεν πρωτοστατούν αυτοί. Δεν πρωτοστατούν οι, ας πούμε, παθόντες. Πρωτοστατούν κάτι τύποι δικαιωματιστές που δεν ξέρουν εναντίον ποιου να στραφούν πια. Μάλλον από αμηχανία, δεν ξέρουν τι να κάνουν, έχουν παλαβώσει και με αυτό το πράγμα που βρίζονται όλη μέρα μέσα από τα πληκτρολόγια γιατί ακόμα και έτσι μπορεί να σου χαλάσει εύκολα η μέρα σου. Να έχεις γράψει κάτι, ένα “γεια σας παιδιά” και να διαβάσεις “άσε ρε που θα μας πεις γεια σας”. Σου χαλάει δηλαδή τη μέρα τώρα ένας τύπος που θα στη χάλαγε έτσι κι αλλιώς αλλά πριν δεν ήξερες ότι το λέει. Όλο αυτό είναι παράλογο, δηλαδή πραγματικά θα πετάξουμε έξω όλους τους συγγραφείς για οτιδήποτε μη political correct έχουν μέσα. Πιστεύω όμως ότι θα γυρίσει γιατί είναι βλακώδες όλο αυτό, δεν οδηγεί πουθενά και κυρίως δεν έχει ουσια».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Σαράντης: Η αντίδρασή του όταν έμαθε στον αέρα ότι οι «Πανθέοι» αλλάζουν ώρα (Videos)

Μαριάννα Πολυχρονίδη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Θάνο Μικρούτσικο – «Τα λόγια σου κάθε μέρα στο κεφάλι μου»

Πιρς Μπρόσναν: Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για τον πρώην «Τζέιμς Μποντ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04