search
ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 17:54
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση MRB: Πρώτο πρόβλημα η ακρίβεια για 1 στους 2 Έλληνες – Η διπλή πρωτιά Κασσελάκη

05.01.2024 20:12
kasselakis_0401_1920-1080_new

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά είναι τα ευρήματα της έρευνας της MRB που φιλοξενείται στην εφημερίδα «Realnews», με την ακρίβεια να παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα σύμφωνα με τους πολίτες.

Στο ερώτημα για τους τομείς στους οποίους θα πρέπει να δώσει έμφαση/προτεραιότητα η κυβέρνηση το 2024, πάνω από τους μισούς και συγκεκριμένα το 54,6% των ερωτηθέντων απάντησαν στην αντιμετώπιση των οικονομικών και της ακρίβειας.

Επιπλέον, άξιο αναφοράς ήταν η διπλή πρωτιά που κατέκτησε ο Στέφανος Κασσελάκης τόσο ως το πρόσωπο της χρονιάς που έφυγε, καθώς το 2023 επικράτησε στην εσωκομματική κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για το 2024.

Για το 2023 ο Στέφανος Κασσελάκης αναδείχθηκε πρόσωπο της χρονιάς με 40,7%, αφήνοντας πολύ πίσω του τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ακολουθεί με 16,7%. Τρίτος βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με 5,5%, τέταρτος ο ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου με 2%, πέμπτη η Έφη Αχτσιόγλου με 1,4% και ακολουθούν ο Νίκος Ανδρουλάκης με 1,2% και ο Κώστας Μπακογιάννης με 1,1%.

Στην πρώτη θέση ως προς τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν και το 2024 βρίσκεται και πάλι ο Στέφανος Κασσελάκης, συγκεντρώνοντας 23,2%, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να ακολουθεί με 21,7% και ο Νίκος Ανδρουλάκης με 7,4%.

Διαβάστε επίσης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισημοποιήθηκε η συνάντηση με Μπλίνκεν στην οικία του στα Χανιά – Το πρόγραμμα

Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης έχει αδυναμία κατανόησης της ελληνικής γλώσσας

Διαψεύδει η κυβέρνηση τα περί μεταφοράς του Αθήνα 9,84 στην Περιφέρεια μετά τον σάλο – Πώς αντέδρασε ο Δούκας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 17:54