search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:08
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Avgi: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που παραμένουν κλειστά την Τρίτη – Επικαιροποιημένη λίστα

29.01.2024 23:29
Κλειστά σχολεία
Eurokinissi

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας σημειώνει πως στα σχολεία, των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία με αποφάσεις της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου του υπουργείου Προ.Πο., είτε έχει ήδη αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας τους με αποφάσεις των οικείων Δήμων, λόγω έκτακτων αναγκών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αναστέλλεται, για αύριο, 30/1/2024, η λειτουργία σχολείων Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης σε συγκεκριμένους Δήμους της χώρας, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και στα σχολεία, στα οποία, έχει ήδη αποφασισθεί η αναστολή λειτουργίας τους από τους οικείους Δήμους λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Υπενθυμίζεται, από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ότι στις σχολικές μονάδες που αναστέλλεται η λειτουργία τους, προβλέπεται η εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβάθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση».

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Τρίτη

Κλειστά θα είναι αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου, τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οκτώ δήμους της Αττικής, λόγω της κακοκαιρίας «Αυγή».

Ειδικότερα τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν, στους Δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης. Κλειστά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Παλλήνη σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση.

Σε αυτά, συμπεριλαμβάνεται και το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο και το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης.

Στην περιφερειακή ενότητα της Εύβοιας κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες και οι βρεφονηπιακοί σταθμοι: Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας – ⁠Διρφύων Μεσσαπίων – ⁠Ερέτριας – ⁠Κύμης – Αλιβερίου. Ενώ ανοιχτά θα παραμείνουν σχολεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί στους δήμους Σκύρου, Χαλκιδέων, Καρύστου, Ιστιαίας – Αιδηψού.

Στην περιφερειακή ενότητα της Βοιωτίας κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στους Δήμους: Τανάγρας, Θήβας, Αλιάρτου – Θεσπιέων, Ορχομενού και Λεβαδέων. Ανοιχτές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί με μεταγενέστερη προσέλευση (ώρα 10.00): στο Δήμο Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας.

Η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναστέλλεται και στον δήμο Θήρας λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας. Παράλληλα, κλειστοί θα παραμείνουν την Τρίτη και οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Τα σχολεία στα Ανώγεια της Κρήτης θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη, καθώς αναμένεται επιδείνωση των καιρικών φαινομένων. Αντίστοιχα, στον δήμο Φαιστού δεν θα λειτουργήσουν το Εσπερινό Γυμνάσιο και οι Λυκειακές Τάξεις του Εσπερινού Τυμπακίου και την Τρίτη 30 Ιανουαρίου κλειστές θα παραμείνουν κλειστά το Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο και βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός Ζαρού, το Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο Βοριζίων, το Δημοτικό Σχολείο Καμαρών και το Γυμνάσιο Ζαρού.

Διαβάστε επίσης:

Πειραιάς: Συνελήφθη παιδόφιλος μετά την παγίδα που του έστησε πατέρας 13χρονης

Αυτοκίνητο: Ένα κόλπο και δύο tips για να βάλεις τις αλυσίδες εύκολα

Χαΐδάρι: Μαθητής κουβαλούσε στην τσάντα του όπλο – Συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15