search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:49
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από άλλες ανήλικες – Την χτυπούν και την βιντεοσκοπούν – Φωτογραφικά ντοκουμέντα

30.01.2024 17:37
xilodarmos_kakopoiisi_3110_1920-1080_new
credit: pixabay

Αποκαλυπτικά για τη βία που αντιμετώπισε 15χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία γρονθοκοπείται από μια ανήλικη κοπέλα και μια δεύτερη καταγράφει με το κινητό της τηλέφωνο τον ξυλοδαρμό, είναι φωτογραφικά ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η 15χρονη κοπέλα να δέχεται γροθιά στο αριστερό της μάτι και να χάνει τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της.



Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας όταν η 15χρονη αποχώρησε από ένα ίντερνετ καφέ, μαζί με ακόμη επτά ανήλικες και φέρεται να την οδήγησαν σε σημείο πίσω από το κατάστημα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η μία εκ των δύο κατηγορουμένων στον λογαριασμό της στο instagram και το έβαλε στους «στενούς φίλους», ακούγεται τραπ μουσική και φαίνεται η κοπέλα να βρίσκεται ανάμεσα από άλλες ανήλικες. Τότε η μία την φτύνει στο πρόσωπο και η δεύτερη της ρίχνει δυνατή γροθιά στο μάτι και ύστερα την κοιτούν που πέφτει στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Τρίτης το θύμα αλλά και οι δύο ανήλικες βρίσκονταν στην αστυνομία για να καταθέσουν για το περιστατικό, μετά τη μήνυση που υπέβαλε η οικογένεια της 15χρονης.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ. Τούμπας-Τριανδρίας.

Διαβάστε επίσης:

Αγρότες: Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για τα μέτρα… ασπιρίνες που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Φλώρινα: Βαρύ οπλοστάσιο διατηρούσε το ζευγάρι – Η ΕΥΠ και η αντιτρομοκρατική στην υπόθεση – Έρευνες και σε αποθήκες

Ιπποδρομίες Α.Ε.: Εξελίξεις σχετικά με τις ελληνικές ιπποδρομίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:42