search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:31
MENU CLOSE

Πέθανε ο εμβληματικός τροχονόμος της Λ. Κηφισίας (Photo)

06.02.2024 09:27
troxonomos new

Ήταν εμβληματική η παρουσία του. Όσοι κατηφόριζαν ή ανηφόριζαν καθημερινά την Κηφισίας για να πάνε στη δουλειά τους ή να γυρίσουν σπίτι του σίγουρα θα τον είχαν παρατηρήσει.

Για χρόνια βρίσκονταν στο ίδιο σημείο και προσπαθούσε να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή. Πρόκειται για τον Νίκο Κωτσάκη, τον θρυλικό «Τροχονόμο της Αγίας Βαρβάρας». Βρίσκοταν πάντα στη διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως, στο Nέο Ψυχικό.

Τη θλιβερή είδηση ότι σίγησε η πιο εμβληματική «σφυρίχτρα» της Λεωφόρου Κηφισίας έκανε μέλος της ομάδας στο Facebook ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ – ΦΙΛΟΘΕΗ- ΨΥΧΙΚΟ.

Βρισκόταν στο ίδιο σημείο για πολλά χρόνια, και πολλοί τον γνώριζαν με το μικρό του όνομα. Το μαύρο παχύ μουστάκι του ήταν τόσο χαρακτηριστικό που του είχαν αποδώσει το προσωνύμιο «Μουστάκιας». Κάποιοι τον χαρακτήριζαν και ως τον «Εθνικό μας τροχονόμο».

Ο Νίκος Κωτσάκης μεγάλωσε σε μια πολυμελή οικογένεια στον Νομό Ηλείας, ενώ από τα 15 του ανέλαβε την ευθύνη της οικογένειάς του, εργαζόμενος ιδιαίτερα σκληρά στα χωράφια.

Διαβάστε επίσης

Διδυμότειχο: Σήμερα η νεκροψία της 9χρονης που πέθανε από στρεπτόκοκκο (Video)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου

Σεισμός 3,9 ανοιχτά της Ζακύνθου (Xάρτης)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:28