search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:45
MENU CLOSE

Πηγές Νέας Αριστεράς: Είμαστε πάντα ανοιχτοί στον πολιτικό διάλογο, ιδίως όταν αφορά το μέλλον του ευρύτερου χώρου

06.02.2024 16:14
nea-aristera-new

Στα δημοσιεύματα που σχολιάζουν την κοινή εκδήλωση Αχτσιόγλου, Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη «Απέναντι στον Μητσοτάκη» αναφέρονται πηγές της Νέας Αριστεράς.

«Η Νέα Αριστερά προσκλήθηκε στην εν λόγω εκδήλωση υπό την αιγίδα της Εφημερίδας των Συντακτών. Ανταποκριθήκαμε θετικά, καθώς είμαστε πάντα ανοιχτοί στον πολιτικό διάλογο, ιδίως όταν αφορά το μέλλον του ευρύτερου χώρου», σημειώνουν οι εν λόγω πηγές, υπογραμμίζοντας ότι «η συγκρότηση της Νέας Αριστεράς άλλωστε έγινε αναγνωρίζοντας το κενό εκπροσώπησης των κοινωνικών δυνάμεων που πλήττονται από την πολιτική της δεξιάς κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Νωρίτερα, θέση πήρε και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε:

«Αν κάποιοι ονειρεύονται μικροφιλοδοξίες προσωπικές ή αμφισβητήσεις, τουλάχιστον δεν θα τις βρουν σε εμένα», είπε αρχικά ο Μανώλης Χριστοδουλάκης για να συμπληρώσει: «την Παρασκευή μιλάω σε μια εκδήλωση για τη βία και την άλλη Τρίτη στην εκδήλωση που διοργανώνει η «Εφημερίδα των Συντακτών». Είμαι και εγώ μεταξύ άλλων προσκεκλημένος ομιλητής για να διατυπώσω τις θέσεις τις δικές μου, του κόμματος και του προέδρου για ένα θέμα που έτσι κι αλλιώς υπάρχει στη δημόσια συζήτηση».

«Θεωρώ ότι είναι καλό να συζητάμε ειδικά σε μια συγκυρία που ο προοδευτικός χώρος φαίνεται ότι δεν έχει ρεαλιστική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ. Ο καθένας υπό τη δική του σκοπιά, γιατί εγώ θεωρώ ότι αυτή η αντιπρόταση πρέπει να διαμορφωθεί με την ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ με βήμα τις επόμενες ευρωεκλογές», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Γάμος ομοφύλων: «Φαεινές ιδέες» που θέλουν να αλλάξουν τα… πράγματα «βλέπει» ο Ιερώνυμος – «Η Εκκλησία έδωσε το μήνυμα στο λαό»

Εύα Καϊλή: Εκ νέου απαγόρευση για επαφή με τα ΜΜΕ – Στη φυλακή αν μιλήσει στον Τύπο

Με το βλέμμα στους αγρότες η κυβέρνηση – Προσπάθειες Αυγενάκη να «κλείσει» το μέτωπο: «Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:45