search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:10
MENU CLOSE

Προειδοποιητικό μήνυμα Τεμπονέρα σε Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι τουλάχιστον δεύτερος στις ευρωεκλογές

11.02.2024 12:17
temboneras_kasselakis

Όχι μόνο απορρίπτει κάθε ένσταση για την πρωτοβουλία του να διοργανωθεί η επίμαχη εκδήλωση με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, αλλά στέλνει και νέο μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Συνεχίζει έτσι την αυτόνομη παρουσία του, θέτοντας προφανώς «υποψηφιότητα» για την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό.

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο κ. Τεμπονέρας αποφεύγει μεν να προσδιορίσει ένα ποσοστό που πρέπει να πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 9ης Ιουνίου, αλλά ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα πρέπει να είναι «τουλάχιστον δεύτερο, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει με καλύτερους όρους την επάνοδο στη διακυβέρνηση του τόπου».

Αφήνει δε και αιχμές για την αντιπολιτευτική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του κ. Κασσελάκη: «Χρειαζόμαστε τεκμηριωμένο, κατανοητό λόγο, αξιοπιστία και σαφείς θέσεις απέναντι στα προβλήματα του ελληνικού λαού».

Διαβάστε επίσης:

Δημοσιογραφία στην Τουρκία και δυτική υποκρισία…

Χωρίς Κρητικό, η 15μελής επιτροπή των αγροτών στη συνάντηση με Μητσοτάκη

Εκδήλωση την Τετάρτη στο Ευρωκοινοβούλιο «για να μην ξεχαστούν τα Τέμπη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:06