search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 22:34
MENU CLOSE

Άδωνις για κόντρα Μπέου – Κασσελάκη: «Λάθος και καταδικαστέες δηλώσεις» (video)

13.02.2024 13:43
adonis_georgiadis_new

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε αναφορικά με την άγρια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά στην συνέντευξη που έδωσε ο A. Γεωργιάδης, το πρωί στον ΣΚΑΪ, πήρε θέση για τα ομοφοβικά σχόλια σε βάρος του κ. Κασσελάκη, από τον κ. Μπέο: «Οι δηλώσεις αυτές είναι απολύτως καταδικαστέες. Είναι αποκρουστικές. Δεν μπορεί κανένας πολιτισμένος άνθρωπος του 21ου αιώνα να τις αποδεχθεί ούτε ως χιούμορ».

Από την άλλη μεριά για την τοποθέτηση του κ. Κασσελάκη σε βάρος του κ. Μπέου ο υπουργός ξεκαθάρισε: «Αν μου επιτρέπει ο κύριος Κασσελάκης, ήταν λάθος οι δηλώσεις του στο Βόλο, διότι όταν θες να κατηγορήσεις κάποιον, εν προκειμένω τον κύριο Μπέο, για εκχυδαϊσμό της πολιτικής δεν απαντάς κατά τον ίδιο τρόπο όταν είσαι αρχηγός της αντιπολίτευσης. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στη νομαρχιακή συνδιάσκεψη Μαγνησίας του κόμματος, ενώ παράλληλα φωτογραφήθηκε με πολίτες και συνομίλησε μαζί τους, την περασμένη Κυριακή 11 Φεβρουάριου.

Αφορμή για τη σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στον κ. Κασσελάκη και τον Δήμαρχο του Βόλου, στάθηκε το αιχμηρό του σχόλιο του πρώτου, κατά του κ. Μπεο σε συνομιλία που είχε με έναν πολίτη στο κέντρο της πόλης.

Ένας από αυτούς τον ρώτησε «ωραίος ο Βόλος;» και εκείνος απάντησε: «Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει».

Όταν ο πολίτης αναφέρθηκε στον δήμαρχο της πόλης, λέγοντας «έχουμε τον Μπέο, πρόσεχε πώς μιλάς», ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε «Χέ@@@κα, τον έχω χε@@@νο τελείως. Πιο χε@@@@νο δεν θα μπορούσα να τον έχω».

Λίγο αργότερα, ο δήμαρχος της πόλης της Μαγνησίας απάντησε μέσω Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου είπε ότι “χέστηκε” και πως “με έχει χεσμένο”. Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χεστεί…».

Διαβάστε επίσης:

Περιμένοντας τον… Σαμαρά

Ανάμεσα σε… μητροπολίτες ο Ζαμπάρας – Το… «δράμα» ενός νέου βουλευτή!

ΠΑΣΟΚ για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν πιάνει η «εξαντλητική δουλειά» για να πειστούν οι… διαφωνούντες 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 22:34