ΔΕΥΤΕΡΑ 22.12.2025 17:02
MENU CLOSE

Ερωτηματικά για τη σύγκλιση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για το ψήφισμα - ράπισμα του Ευρωκοινοβουλίου

13.02.2024 16:43

Έντονο προβληματισμό προκαλεί η ενέργεια της Προέδρου του Αρείου Πάγου Ιωάννας Κλάπα να συγκαλέσει Διοικητική Ολομέλεια, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στην οποία αναμένεται να παραβρεθούν όλοι οι δικαστές και οι εισαγγελείς του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Η πρωτοβουλία της Προέδρου του Αρείου Πάγου, που συγκαλεί την Ολομέλεια προκειμένου να «αξιολογήσει» το ψήφισμα και το περιεχόμενό του, πέρα από ασυνήθης προκαλεί και τεράστια ερωτηματικά, καθώς ο Άρειος Πάγος δεν έχει αρμοδιότητα να προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες, ούτε έχει πράξει στο παρελθόν κάτι ανάλογο για ψηφίσματα του Ευρωκοινοβουλίου.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο πρώην σύμβουλος του Χαράλαμπου Αθανασίου, εκπρόσωπος Τύπου του Αρείου Πάγου, Παναγιώτης Λυμπερόπουλος είναι εκείνος που θα κάνει τη σχετική εισήγηση. 

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα Ανδρέα Τετέι για επίθεση Μπέου: «O κόσμος πρέπει να μάθει να μη φοβάται να μιλήσει»

Αγρότες μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: Δεν ικανοποιήθηκε το σύνολο των αιτημάτων – Ο αγώνας συνεχίζεται, στα μπλόκα οι αποφάσεις

Γλυφάδα: Παλιά και παράνομα τα όπλα του άγριου φονικού – Τι λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος της οικογένειας Καρνέση

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.12.2025 17:02
Exit mobile version