search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:11
MENU CLOSE

Γλυφάδα – Συγκλονισμένη η κόρη του καπετάνιου: «Ήταν αξιολάτρευτος – Πώς έχουμε καταντήσει; Χειρότεροι από ζώα» (video)

13.02.2024 14:14
nautiliaki_glyfada_new

Σαστισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από την χθεσινή (12/2) τριπλή δολοφονία στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Όπως αποκαλύπτεται, ο 76χρονος δράστης ήταν για χρόνια ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της εφοπλιστικής οικογένειας.

Η πρόσφατη απόλυση και η έξωση στην οποία τον υποχρέωσαν, μετά από 36 χρόνια που παρείχε τις υπηρεσίες του στην οικογένεια Καρνέση φαίνεται ότι «θόλωσαν» το μυαλό του, με αποτέλεσμα να εισβάλει στα γραφεία της εταιρείας European Navigation και να σκοτώσει μία εκ των ιδιοκτητών -την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση-, τον γαμπρό της και έναν πρώην καπετάνιο, υπάλληλο μέχρι χθες στο λογιστήριο της ναυτιλιακής.

Λίγο αργότερα ο 76χρονος αυτοκτόνησε στο υπόγειο της εταιρείας με την ίδια καραμπίνα, με την οποία είχε αφαιρέσει τρεις ζωές.

«Ο πατέρας μου δεν είχε πειράξει ούτε κουνούπι»

Ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης, ο οποίος ήταν οικονομικός διευθυντής της ναυτιλιακής εταιρείας.

Η κόρη του καπετάνιου, συγκλονισμένη, μίλησε στο «Πρωινό» για τον θάνατο του πατέρα της.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη ώρα για εμάς. Δυστυχώς, είμαστε συγκλονισμένοι. Η μητέρα μου, τα παιδιά, τα εγγόνια, οι γαμπροί. Αυτό το πράγμα που μας συνέβη δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους. Ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος. Οι άνθρωποι όμως πώς έχουμε καταντήσει; Χειρότεροι από ζώα. Σκοτώνουμε ό,τι βρίσκουμε μπροστά μας. Το θέμα είναι γιατί έχουμε πάει εκεί. Ο πατέρας μου δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε ένα κουνούπι», είπε η κόρη του καπετάνιου.

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Πρέπει η κοινωνία και η πολιτεία να κοιτάξουν το θέμα αυτό, έχει ξεφύγει. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε τώρα. Τώρα πρέπει να κλάψουμε τον άνθρωπό μας, τον πατέρα μας. Ήταν ένας άνθρωπος αξιολάτρευτος, που δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψω. Είναι απερίγραπτο αυτό που περνάμε, χωρίς να υπάρχει λόγος υγείας, τίποτα. Στα καλά καθούμενα να συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για το Μάτι: Την ενοχή των τότε επικεφαλής της Πυροσβεστικής και του ΕΣΚΕ ζήτησε ο εισαγγελέας

Μαρία Καρυστιανού: Ξεπέρασε τις 300.000 υπογραφές η πρωτοβουλία της για απόδοση δικαιοσύνης στο έγκλημα των Τεμπών

Η συγκλονιστική ιστορία μιας πόρνης και των παιδιών της – Ο φαύλος κύκλος και η έλλειψη του κράτους πρόνοιας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:11