search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:53
MENU CLOSE

Χρήστος Σπανός: Ο γάμος με τη… δασκάλα του – «Ξεκινήσαμε με την σκέψη “πάμε να κάνουμε ένα παιδί και του χρόνου δεν θα είμαστε μαζί”» (Video)

22.02.2024 10:59
christos-spanos-new

Για τη σχέση με την κόρη του, αλλά και με τη σύζυγό του με την οποία είναι παντρεμένος 22 χρόνια, πια, μίλησε ο Χρήστος Σπανός.

Καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», ο ηθοποιός αποκάλυψε, ωστόσο, ότι δεν πιστεύει στον θεσμό του γάμου και ότι όταν αποφάσισε να παντρευτεί και να κάνει παιδί, είχε στο μυαλό του ότι έναν χρόνο μετά μπορεί να μη βρίσκεται καν με την ίδια γυναίκα η οποία υπήρξε, μάλιστα, και δασκάλα του αν και πολύ κοντά στην ηλικία του.

«Με την κόρη μου μας περνάνε για ζευγάρι. Πολλές φορές θεωρούν ότι είναι η κοπέλα μου. Η Μαρίνα έχει σπουδάσει και ηθοποιός αλλά ακολούθησε τον δρόμο του τραγουδιού. Είμαι πολύ φροντιστικός και τον ρόλο του μπαμπά τον έχω σε πολλούς ανθρώπους, ή του μεγάλου αδελφού» είπε αρχικά, ενώ μιλώντας για τον γάμο του υπογράμμισε:

«Δεν πιστεύω στον θεσμό του γάμου. Δεν θα παντρευόμασταν, τελευταία στιγμή έγινε. Κάναμε τον πολιτικό γάμο για να μπω στον τοκετό. Παντρεμένοι είμαστε 22 χρόνια αλλά σε σχέση λίγο παραπάνω.

Ξεκινήσαμε με την σκέψη ότι πάμε να κάνουμε ένα παιδί και του χρόνου δεν θα είμαστε μαζί. Μυστικά δεν υπάρχουν! Αλλά πέραν από το να ποθείς έναν άνθρωπο, πρέπει να τον θαυμάζεις κιόλας. Τη μόνη προσπάθεια που κάναμε ειδικά τα πρώτα χρόνια ήταν το πώς θα μοιραστούμε τον χρόνο μας. Δεν υπήρχε αυτό το ότι “είμαστε μια οικογένεια”. Όταν ερωτεύτηκα είπα “με εσένα θα κάνω παιδί”. Με τις δουλειές που κάνουμε δεν υπάρχει χρόνος. Εάν ερχόταν δεύτερο παιδί θα χαλούσε όλο αυτό.

Όταν θέλω κάτι δεν κολώνω. Κότα μπορεί να είμαι σε άλλα πράγματα! Αν θέλω κάτι θα το κάνω ειδικά όταν έχει μέσα συναίσθημα. Δεν μου αρέσει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που δεν λένε την αλήθεια. Οι “κότες” σίγουρα κερδίζουν κάπου! Εμένα με κάνει ευτυχισμένο να είμαι με ανθρώπους που γουστάρω. Είμαι κοινωνικό άτομο».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή: «Βγήκα από το χειρουργείο παράλυτη – Έχω μια μικρή αναπηρία» (Video)

Ροναλντίνο: «Εισέβαλε» στο τουρκικό Survivor και έκανε τα… μαγικά του – Το γκολ με το απίθανο ψαλιδάκι! (Video)

Γιάννης Καπετάνιος: Ο Σεφερλής είναι μεγάλη καρδιά, συγχώρεσε τον Λαμπάτο και του έδωσε και δουλειά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:52