Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι Πυροσβέστες για τη μεγάλη πυρκαγιά σε περιοχή του Δήμου Καντάνου – Σελίνου στα Χάνια.
Οι Αρχές αναζητούν ακόμη τρεις ημεδαπούς, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Στους δύο συλληφθέντες, που αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, ενώπιον του Εισαγγελέα, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά -που ξέσπασε σε περιοχή κοντά στο φυτώριο του Δασαρχείου– έλαβε γρήγορα διαστάσεις με σύμμαχο τους θυελλώδεις ανέμους.
Η φωτιά κατέκαψε δασική και χορτολιβαδική έκταση.
Στη μάχη της κατάσβεσης ρίχτηκαν 45 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά σε δύο σταθμευμένα Ι.Χ. στην πλατεία Βικτωρίας – Φόβοι για νέο «μπαράζ» εμπρησμών
Αιματηρό επεισόδιο στην Ηλεία: 28χρονος μαχαίρωσε τον 20χρονο αδερφό του
Κατερίνη: Του αφαίρεσαν λάθος νεφρό σε ιδιωτική κλινική – Απίστευτη καταγγελία
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.