search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 04:04
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Μασκαράδες άρπαξαν λάδι από σούπερ μάρκετ και το μοίρασαν στον κόσμο

07.03.2024 18:20
MASKARAMENOI-NEW

Άγνωστοι μπήκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (7/3) σε σούπερ μάρκετ, στην περιοχή της Άνω Πόλης, στη Θεσσαλονίκη και αφαίρεσαν συσκευασίες ελαιολάδου τις οποίες μοίρασαν σε πολίτες που βρίσκονταν σε λαϊκή αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ομάδα ατόμων που φορούσε αποκριάτικες στολές διέσχισε αρχικά τη λαϊκή αγορά επί της οδού Γκράτσιου, στην Άνω Πόλη, παίζοντας μουσική και μοιράζοντας φυλλάδια.

Στη συνέχεια τα άτομα κατευθύνθηκαν σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται πλησίον της λαϊκής αγοράς. Εισήλθαν στο κατάστημα, αφαίρεσαν συσκευασίες ελαιολάδου και τις μοίρασαν σε πολίτες που βρίσκονταν στη λαϊκή αγορά.

Κατά την παρέμβασή τους τα άτομα πέταξαν και τρικάκια τα οποία έγραφαν «Όλες μαζί διεκδικούμε το λάδι που μας βγάζουν» και «Να μην συνηθίσουμε την πείνα, να μην συνηθίσουμε το κρύο. Συλλογικές λύσεις στο εδώ και στο τώρα».

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: 12 θάνατοι από κορωνοϊό, 22 διασωληνωμένοι – Τρία σοβαρά κρούσματα γρίπης

Πρώτη εφημερία στον Ευαγγελισμό χωρίς εισαγωγή κρούσματος κορωνοϊού μετά από 4 χρόνια

Τσικνοπέμπτη στη Θεσσαλονίκη: Υπαίθριο πάρτι στην Βασιλέως Ηρακλείου  – Κέφι, χορός και… άφθονα σουβλάκια (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06