search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:07
MENU CLOSE

Σύνταγμα: Αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

11.03.2024 20:06
kke syntagma sillallitirio – new

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο συλλαλητήριο του ΚΚΕ στο Σύνταγμα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους πολέμους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ, στην οποία πραγματοποιεί ομιλία και ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με συνθήματα όπως «Κέρδη βαμμένα στο αίμα των λαών, όχι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών», «Στη Μέση Ανατολή σφάζονται λαοί, η χώρα μας δεν έχει θέση στη σφαγή» τα μέλη του ΚΚΕ διαδηλώνουν και ζητούν να μην υπάρχει καμία καμία στρατιωτική αποστολή εκτός συνόρων.

Την ίδια ώρα η τροχαία προχωρά στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της Αθήνας λόγω της συγκέντρωσης του ΚΚΕ.

Λόγω της συγκέντρωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην λεωφόρο Αμαλίας, στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και την οδό Πανεπιστημίου.

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Μούτσης: Έγινε ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον σπουδαίο συνθέτη στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Τέμπη: Νέα μήνυση για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατά στελεχών της Hellenic Train και Κ. Καραμανλή από τους συγγενείς των θυμάτων

Σοκαριστική αιμομικτική υπόθεση στο Ρέθυμνο: 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:03