search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:08
MENU CLOSE

ΚΚΕ: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ουκρανία σηματοδοτεί την ενεργότερη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο

06.03.2024 18:11
kke-new

«Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ουκρανία και η συνάντηση του με τον επικεφαλής της αντιδραστικής κυβέρνησης του Κιέβου, Ζελένσκι, σηματοδοτεί την ενεργότερη εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι «δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή αυτής της επίσκεψης, όταν δηλαδή έχει ανοίξει η συζήτηση για την περαιτέρω ενίσχυση της στήριξης των χωρών του ΝΑΤΟ προς την Ουκρανία με πολεμικό υλικό, ακόμη και με στρατιώτες».

«Απεμπλοκή της Ελλάδας τώρα από όλα τα μέτωπα του πολέμου, από την Ουκρανία, τη Μέση Ανατολή, την Ερυθρά Θάλασσα. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να στείλει ακόμη πιο μαζικά και μαχητικά ο ελληνικός λαός και η νεολαία», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ουκρανία: Η ανταπόκριση της ΕΡΤ μετά την επίθεση κοντά στην αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού (video)

«Η καλύτερη υπενθύμιση ότι εδώ γίνεται πραγματικός πόλεμος» – Οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη-Ζελένσκι μετά την έκρηξη και όλο το παρασκήνιο

Όθων Ηλιόπουλος: Ο Κασσελάκης ποτέ δεν ζήτησε να παραιτηθώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07