search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:21
MENU CLOSE

Υποδοχή ηρώων στους ποδοσφαιριστές της Φενέρ, μετά το… ξύλο στο ματς με την Τραμπζονσπόρ (video)

18.03.2024 12:18
fenerbache222222222

Υποδοχή ηρώων επεφύλασσαν οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε στην αποστολή της ομάδας μετά τη νίκη επί της Τραμπζονσπόρ που σημαδεύτηκε από άγρια επεισόδια μετά τη λήξη του ματς.

Το αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα της Φενέρμπαχτσε, που αναχώρησε από την Τραπεζούντα, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Sabiha Gökçen» γύρω στις 02.50. Εκατοντάδες φίλαθλοι του συλλόγου βρέθηκαν εκεί για να υποδεχθούν και να αποθεώσουν τον Ισμαήλ Καρτάλ και τους παίκτες.

O αρχηγός της Φενέρ, Μερτ Χακάν Γιαντάς, απευθύνθηκε στον κόσμο από μικροφώνου λέγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ. Το σήμα της Φενέρ δεν θα πέσει ποτέ όσο είμαστε μαζί. Το μεγαλείο της ομάδας δεν είναι ένα πρωτάθλημα ή ένα Κύπελλο. Όπως και να τελειώσει η σεζόν, είμαι περήφανος για την ομάδα. Σας αγαπάμε!», είπε μέσα σε αποθέωση.

Το παιχνίδι στην Τραπεζούντα ήταν άκρως επεισοδιακό, καθώς μετά το τελευταίο σφύριγμα, οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της Φενέρ με τη «σύρραξη» να γενικεύεται…

Η αποστολή της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League φυγαδεύτηκε από το γήπεδο και οι αρχές της Τουρκίας κάνουν ήδη έρευνα για να ταυτοποιηθούν οι κουκουλοφόροι που προκάλεσαν τα επεισόδια.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ χρειάστηκαν σχεδόν τρεις ώρες πριν οι παίκτες μπορέσουν να φύγουν, ώστε η αστυνομία να εξασφαλίσει καθένα από τα σημεία πρόσβασης στην οδό ταχείας κυκλοφορίας που οδηγεί στο αεροδρόμιο της πόλη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Τύπος της Τουρκίας, για να αποφευχθούν τυχόν συγκρούσεις μέσα στο μικρό αεροδρόμιο, το πούλμαν της ομάδας αφέθηκε να κινηθεί απευθείας μέσα στο αεροδρόμιο.

Σχετικά με τα γεγονότα στον αγώνα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Είμαστε σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους μας και τους κρατικούς αξιωματούχους σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα μεταξύ Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε στο πρωτάθλημα. Αυτό που συνέβη σε ένα παιχνίδι στο ποδόσφαιρο που είναι ένα παιχνίδι φιλίας, ειρήνης και αδελφοσύνης, δεν είναι ποτέ αποδεκτό. Για να μην επαναληφθούν αυτά τα περιστατικά, κανείς δεν πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες, θα επιβληθούν οι απαραίτητες ποινικές κυρώσεις στους υπεύθυνους για τα περιστατικά».

Διαβάστε επίσης:

Formula 1: Επίσημη Καταγγελία κατά του Κρίστιαν Χόρνερ στη FIA για ανάρμοστη συμπεριφορά

Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής υπέστη επιληπτικό σοκ και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα (Video/Photo)

Τένις: Η Μαρία Σάκκαρη εδραιώθηκε στο top10 της παγκόσμιας κατάταξης – Οριακά εκτός ο Στέφανος Τσιτσιπάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:20