search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:44
MENU CLOSE

Γιάννης Πλούταρχος: «Όταν άκουσα το επίθετό μου, έβαλα τα γέλια – Μου έλεγαν το “Κακοσαίος” πρέπει να το αλλάξουμε»

19.03.2024 20:32
ploutarxos2-new

Ο Γιάννης Πλούταρχος, μαζί με την κόρη του Κατερίνα, βρέθηκαν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 και ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την αλλαγή του επωνύμου του.

Το επώνυμο του Γιάννη Πλούταρχου είναι Κακοσαίος και με αυτό κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο τραγούδι τα δυο παιδιά του, ο Γιώργος και η Κατερίνα.

«Τελειώνω μια συνεργασία τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο ήμουν νούμερο ένα σε όλη την Ελλάδα σε πωλήσεις. Ψάχναμε να βρούμε όνομα γιατί δεν άρεσε το επίθετό μου. Μου έλεγαν το “Κακοσαίος” δεν είναι καλό πρέπει να το αλλάξουμε.

Έψαχνε ο μάνατζερ μου να βρει ονόματα και εκεί που μου είχε προτείνει αρκετά κάποια στιγμή μου λέει Πλούταρχος. Με το που το ακούω βάζω τα γέλια και του λέω “τι λες ρε αθεόφοβε; Με δουλεύεις;”. Μου λέει “δεν μπορώ να ψάξω άλλο βρες μόνος σου”.

Με το που έκλεισα το τηλέφωνο το ξανασκέφτηκα και είπα δεν είναι άσχημο και έτσι βγήκε το όνομα», είπε αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Όταν το ανακοίνωσα στον πατέρα μου είχα αγχωθεί και ο πατέρας μου, μου απάντησε: “Είσαι βλάκας; Αλήθεια σε προβληματίζει; Πήγαινε άνοιξε τα φτερά σου αγόρι μου. Μην σε νοιάζει τίποτα», πρόσθεσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Διαβάστε επίσης:

Η «πέτρα του σκανδάλου» λαίδη Χάνμπερι σπάει τη σιωπή της και απαντά στις φήμες για σχέση με τον Ουίλιαμ

Eurovision: Η «πινελιά» του Φωκά Ευαγγελινού που απογειώνει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

Στο «νήμα» πάνω η «Γη της ελιάς» κέρδισε στην κούρσα τηλεθέασης της Παρασκευής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48