search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:09
MENU CLOSE

Σεφερλής – Λαμπάτος: Έγινε η πρώτη τους συνάντηση – Η παλιά φιλία και η δικαστική διαμάχη

20.03.2024 09:18
lampatos-seferlis-new

Την πρώτη τους συνάντηση έπειτα από πολλά χρόνια είχαν ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος με το κλίμα ανάμεσά τους να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό, καθώς η σχέση τους δοκιμάστηκε αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν με τους δυο τους να φθάνουν ακόμα και στα δικαστήρια.

Έπειτα από τη δημόσια έκκληση του Γιώργου Λαμπάτου αναφορικά με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει λόγω της ανεργίας και την πρόταση του Μάρκου Σεφερλή για δουλειά, οι δυο παλιοί συνεργάτες συναντήθηκαν για την πρώτη ανάγνωση του έργου όπου θα συνεργαστούν.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Espresso, το κλίμα ανάμεσά τους ήταν πολύ ζεστό με τους δυο τους να φέρονται σαν να μην είχαν έρθει ποτέ σε προστριβή.

«Ήταν πραγματικά μια στιγμή που περίμενα εδώ και χρόνια. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τον Μάρκο, αντιθέτως μας συνδέει μια βαθιά φιλία που από λάθη παραλίγο να σβήσει. Και θα ήταν πολύ άδικο αυτό» είπε ο Γιώργος Λαμπάτος και πρόσθεσε:

«Ο Μάρκος με ρώτησε λεπτομέρειες για το πώς είναι η υγεία μου και πώς περνούσα όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν τόσο πολύ ζεστός μαζί μου, που δεν ένιωσα ούτε στιγμή ότι δεν υπήρξαμε φίλοι και παλιοί συνεργάτες. Και πάλι θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως για τη μεγάλη του καρδιά. Θα τον ευγνωμονώ για πάντα».

Η δικαστική διαμάχη Λαμπάτου – Σεφερλή

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είχαν φθάσει στα δικαστήρια όταν ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για τη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» που ανέβηκε το 2022, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπά τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου.

Απαντώντας, ο Μάρκος Σεφερλής, προσέφυγε δυο φορές στα δικαστήρια και δικαιώθηκε για την υπόθεση. Ως εκ τούτου, επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή.

Το δικαστήριο προειδοποίησε δε, πως σε επόμενη φορά που ο Γιώργος Λαμπάτος θα αναφερθεί ξανά στους ίδιους ισχυρισμούς -που έχουν κριθεί ήδη ως συκοφαντικοί- θα καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, για κάθε αναφορά του ονόματός του.

Διαβάστε επίσης:

Άαρον Τέιλορ Τζόνσον: Σε απόσταση αναπνοής από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ – Ποιος είναι ο 33χρονος νέος θρυλικός πράκτορας 007

Γιάννης Πλούταρχος: «Όταν άκουσα το επίθετό μου, έβαλα τα γέλια – Μου έλεγαν το “Κακοσαίος” πρέπει να το αλλάξουμε»

Eurovision: Η «πινελιά» του Φωκά Ευαγγελινού που απογειώνει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:09