search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:29
MENU CLOSE

Γιώργος Αυτιάς: «Όταν έχεις μάθει τόσα χρόνια να είσαι φούρναρης, δεν το διακινδυνεύεις να κάνεις γλυκά»

13.04.2024 17:04
mitsotakis_aftias_new_1

Για την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής του πορείας και το επόμενο βήμα που τον βρίσκει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ.

«Ολοκληρώθηκε η πορεία μου στη δημοσιογραφία. 34 ολόκληρα χρόνια, αυτή η μάχη πάει αλλού αν ο κόσμος μου δώσει τη φανέλα της Εθνικής να πάω στις Βρυξέλλες. Έπρεπε να ολοκληρωθεί ένας κύκλος. Ξυπνούσα κάθε μέρα με τα νούμερα, τώρα θα βλέπω άλλα νούμερα. Το 90% των νόμων της Ελλάδος περνάει από τις Βρυξέλλες», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Η τηλεόραση δεν θα μου λείψει γιατί θα είμαι διαρκώς παρών. Το χούι δεν κόβεται! Ουδείς αναντικατάστατος, υπάρχουν πολλοί άξιοι συνάδελφοι. Ευχαριστώ τον ΣΚΑΪ γιατί ούτε μία φορά ο Γιάννης Αλαφούζος δεν σήκωσε το τηλέφωνο να μου πει “πες αυτό”. Δεν βαρέθηκα, η δημοσιογραφία είναι σαν τη θάλασσα, τη σέβεσαι, την αγαπάς, την προσέχεις, δεν θυμώνεις μαζί της αλλά ξέρεις να την παλεύεις», ανέφερε.

«Όταν έχεις μάθει τόσα χρόνια να είσαι φούρναρης, δεν το διακινδυνεύεις να κάνεις γλυκά» απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έκανε βραδινό.

Διαβάστε επίσης:

Η Δώρα Αυγέρη εξηγεί πού και γιατί είναι υποψήφια για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ  (Video) 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα Χανιά για μπάνιο μαζί με τη Μαρέβα (Photos)

Πύρρος Δήμας: Η συγκίνησή του για τον ερχομό του πέμπτου παιδιού του – «Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:29