search
ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 23:34
MENU CLOSE

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πριν πάρω μια σημαντική απόφαση κάνω προσευχή και νηστεία» (Video)

14.05.2024 09:45
eythimiadis-thanasis-new

Για τον νέο τρόπο που έχει επιλέξει να ζει μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί από τον χώρο του θεάματος και να ακολουθήσει μια ζωή πιο πνευματική.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2Night Show», ο ηθοποιός μίλησε και για το bullying που έχει υποστεί λόγω των επιλογών του, για το οποίο -όπως τονίζει- ήταν προετοιμασμένος.

«Δεν έβρισκα τη χαρά και έψαξα να βρω τι λάθος κάνω»

«Το κομβικό σημείο δεν ήταν η Άννα αλλά τα παιδιά που ήρθαν με την Άννα. Είχε προηγηθεί ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος, όταν κατάλαβα ότι όσα ζούσα στη showbiz δεν νου έδινε τη χαρά που μου είχε υποσχεθεί το σύστημα, όταν ξεκινούσα. Προσευχήθηκα να δω ποια είναι η δικιά μου σχέση με τη γυναίκα, με το ιερό θηλυκό, τι κάνω λάθος στη ζωή μου και τρώω χαστούκια στις σχέσεις μου. Είχα αυτό που ήθελα, μ΄ άρεσαν οι ωραίες και έξυπνες γυναίκες αλλά έτρωγα “ξύλο” δεν έβρισκα τη χαρά και έψαξα να βρω τι λάθος κάνω και εγώ» είπε και πρόσθεσε:

«Το περίμενα ότι θα με πουν γραφικό. Τα είπαν άνθρωποι πριν από εμένα που έκαναν το βήμα να μιλήσουν για κάτι διαφορετικό, την αγάπη, και έφαγαν και αυτοί bullying.

«Ο τρόπος ζωής μου είναι κάτι που ξεκίνησα έναν χρόνο πριν γίνω πατέρας. Δεν τρώω κρέας εδώ και 17 χρόνια. Όταν δεν έχω την ψυχική δύναμη να σκοτώσω ένα ζώο, δεν δικαιούμαι να το φάω. Πριν πάρω μια σημαντική απόφαση για τη ζωή μου κάνω νηστεία και προσευχή. Αυτό έμαθα στο Άγιο Όρος. Η νηστεία όταν δεν φας 3-4 ημέρες εκεί καθαρίζουν τα πράγματα μέσα σου και ακούς την εσωτερική φωνή σου» τόνισε.

Αναφορικά με τον τρόπο που βιοπορίζεται ο Θανάσης Ευθυμιάδης επισήμανε ότι τα βιβλία του είναι ένας από τους τρόπους, ενώ δεν απέκλεισε να επανέλθει στα τηλεοπτικά δρώμενα αν δεχθεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

«Εγώ, που ήμουν θύμα του καταναλωτισμού που είχα 3 αυτοκίνητα και 4 μοτοσικλέτες εδώ και 18 χρόνια έχω το ίδιο μικρό αυτοκινητάκι. Τα βιβλία είναι ένας τρόπος που βιοπορίζομαι, μία εκπομπή που έκανα στο Mega πριν από δύο χρόνια. Στην τηλεόραση θα κάνω κάτι μόνο αν έχει να περάσει ένα ωραίο μήνυμα στους τηλεθεατές. Βλέπεις κωμωδίες; Φέρτε μου μία κωμωδία να συζητήσουμε. Μου φέρνουν μόνο δράματα με σκοτωμούς» είπε ο ηθοποιός που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Μικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα» ένα βιβλίο μνήμης, όπως λέει, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις KEYBOOKS.

Διαβάστε επίσης:

Τέρενς Κουίκ: «Με την Έμυ Λιβανίου η ατμόσφαιρα ήταν συγκρουσιακή – Παραιτήθηκα κι έφυγα» (Video)

Πόσα μπορείς να πεις σε 140 λέξεις μέσα σε 24 ώρες; – Η παράσταση Lemons x5 σου δίνει την απάντηση (Video)

Σαρμπέλ: Το «καρφί» για τη Μαρίνα Σάττι – «Εκπροσωπείς μια χώρα, δεν εκπροσωπείς μόνο τον εαυτό σου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 28.05.2024 23:25