search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 01:59
MENU CLOSE

Σαρμπέλ: Το «καρφί» για τη Μαρίνα Σάττι – «Εκπροσωπείς μια χώρα, δεν εκπροσωπείς μόνο τον εαυτό σου»

13.05.2024 20:29
sarbel-new

Ο Σαρμπέλ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» με αφορμή τη Eurovision και όσα συνέβησαν στο Μάλμε με τη Μαρίνα Σάττι.

«Η Μαρίνα ήταν πάρα πολύ καλή στη σκηνή και ο Φωκάς Ευαγγελινός εκπληκτικός. Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα και τραγούδησε ωραία. Ήταν πολύ καλή. Πήγε πολύ καλά, δεν είναι μόνο το νούμερο της θέσης. Ολόσωστη» ανέφερε αρχικά ο Σαρμπέλ για την ελληνική αποστολή.

Σχετικά με τα πλάνα με τη Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται στη συνέντευξη Τύπου, ο Σαμπέλ σχολίασε: «Μου αρέσει που είναι αυθόρμητη, όμως, εκπροσωπείς μία χώρα δεν εκπροσωπείς μόνο τον εαυτό σου. Κι εγώ είμαι από την Ανατολή και το ζούμε λίγο πιο έντονα το συγκεκριμένο θέμα. Εκπροσωπείς μία χώρα που είναι ευγενική, φιλική και φιλόξενη. Δεν εκπροσωπείς τον εαυτό σου.

Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα και έχω κολλητούς στην Παλαιστίνη που έχουν χάσει ανθρώπους. Το ζω πολύ έντονα. Παρόλα αυτά θα πήγαινα και δεν θα μιλούσα. Δεν φέρνεις πολιτική θέση σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, αλλά μία Ελλάδα που δεν είναι μέσα σε αυτά. Θα έπρεπε τα πολιτικά να μπλέκονται λιγότερο», ήταν τα σχόλια του Σαρμπέλ.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι – «Ευχαριστώ για τη στήριξή σας, με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια»

Steve Buscemi: Θύμα ξυλοδαρμού ο διάσημος ηθοποιός ενώ περπατούσε στη Νέα Υόρκη

Σπάει… ταμεία η Τέιλορ Σουίφτ: 180.000 θεατές σε τέσσερις συναυλίες της στο Παρίσι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 01:40