Ζερόμ Καλούτα: Η ανάρτηση για την αμοιβή του στη Eurovision - «Κοιμηθείτε καλύτερα, το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε» (Video)
Στο στόχαστρο των τηλεοπτικών εκπομπών αλλά και των τηλεθεατών βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα αναφορικά με τον τρόπο που παρουσίασαν τη φετινή Eurovision και τα λάθη που εκείνοι έκαναν σε ζωντανή μετάδοση.
Με μια φωτογραφία στα Instagram Stories του και συγκεκριμένα με ένα repost ανάρτησης συνεργάτιδάς του σημείωσε ότι η παρουσίασή τους ήταν αμισθί.
«Ανακοίνωση! Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή! Η συμμετοχή τους ήταν χωρίς χρήματα αμισθί!! Και οι δημοσιογράφοι (όλοι τους) το ξέρουν αλλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Όλοι οι θιγμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε! Το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε!» ανέφερε η ανάρτηση.
Διαβάστε επίσης:
ΕΡΤ: Έδωσε στη δημοσιότητα το κόστος της ελληνικής αποστολής για την Eurovision στο Μάλμε
NETFLIX: Σε δύο δόσεις ο τέταρτος κύκλος της σειράς «Emily in Paris»