search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 04:05
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: «Πάω Βερολίνο μόνο αν είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στον τελικό» – Καμία πρόβλεψη για Conference

16.05.2024 11:20
mitsotakis-skai

Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στα δύο μεγάλα αθλητικά γεγονότα των ημερών, στα οποία πρωταγωνιστούν ελληνικές ομάδες.

Για τον τελικό του Conference μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, απέφυγε να κάνει προβλέψεις, ενώ για το Final4 του Βερολίνου είπε ότι θα σκεφτεί να πάει μόνο εάν ο τελικός είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και δίχως οπαδική προτίμηση.

Η συζήτηση ξεκίνησε από το αν θα πάει σε κάποιο από τα δύο γεγονότα και τι προβλέπει γι’ αυτά: «Έχω εξαντλήσει τις προβλεπτικές μου δυνατότητες και θέλω να διαφυλάξω μέχρι στιγμής την αξιοπιστία των προβλέψεών μου.

Καταρχάς είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία ότι έχουμε μία ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 1971 και ότι έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four.

Η μόνη περίπτωση να σκεφτώ να πάω σε κάποιο ματς είναι αν έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό.

Αν έχουμε δύο ελληνικές ομάδες θα βγάλω το καπέλο της προτίμησης, το οποίο είναι γνωστό και θα το δω με την ικανοποίηση ότι μπορούμε να έχουμε δύο ομάδες στον τελικό της EuroLeague».

Διαβάστε επίσης:

Καβγάς Βελόπουλου – Γεροβασίλη, με παρέμβαση Νατσιού, για το «Χριστός Ανέστη»

Κασσελάκης: Η τούρτα – έκπληξη με το θρυλικό Αβέρωφ για τα γενέθλια του Ευάγγελου Αποστολάκη

Οι προβλέψεις των Πασόκων για τις ευρωεκλογές – Τι ειπώθηκε σε μάζωξη στο Γουδί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02