search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 20:38
MENU CLOSE

Λαμία: Τη χτύπησε τράγος και πέθανε από σπάνια λοίμωξη μια εβδομάδα μετά

22.05.2024 12:18
tragos

80χρονη γυναίκα στη Λαμία άφησε την τελευταία της πνοή αφού πάλεψε για μια εβδομάδα, μετά από χτύπημα τράγου, που τελικά της κόστισε τη ζωή.

Όπως αναφέρει το lamianow.gr, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας δεν οφείλεται στα τραύματα που της προκάλεσε ο τράγος, αλλά σε βαριά λοίμωξη που της προκάλεσε μικρόβιο πυώδους στρεπτόκοκκου από τον οποίο είχε μολυνθεί.

Πρόκειται για σπάνια επιπλοκή από την οποία πριν έναν χρόνο είχε καταγραφεί ακόμη ένας θάνατος στην ίδια τοπική κοινότητα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τον ιατρικό χώρο, η άτυχη γυναίκα έφτασε στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, αφού είχε προηγηθεί τριήμερη νοσηλεία της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Η κατάσταση της ήταν ήδη σοβαρή αφού έφερε μεγάλο χτύπημα από την μασχάλη και κάτω στα πλευρά με φλεγμονή, βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και σηπτικό σοκ.

Η 80χρονη νοσηλεύονταν για μία εβδομάδα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να δίνουν μάχη για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Τελικά η άτυχη ηλικιωμένη δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος και την θλίψη τους οικείους της αλλά και ολόκληρο το χωριό…

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Σταρόβας: «Η κατάσταση δείχνει να σταθεροποιείται – Τον καταλαβαίνουμε πιο εύκολα» λέει η σύντροφός του (Video)

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες για την πτώση καδρονιών από οικοδομή στην Τσιμισκή

Άγιο Όρος: Θρίλερ με την εξαφάνιση επισκέπτη – Αγνοείται από τις 13 Μαΐου (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 20:38