ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 13:11
MENU CLOSE

Mega, ΑΝΤ1, Σκορδά και Μενεγάκη σε διαδικασία «ανακύκλωσης» (video)

04.06.2024 12:10

«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε» λέει το τραγούδι και επιβεβαιώνεται η έκφανση της ζωής ακόμα και στην τηλεόραση. Ιδίως εκεί.

Αν δεν προκύψει κάποια «γκέλα» της τελευταίας στιγμής, η Σκορδά θα δίνει τον τόνο που εκείνη ξέρει στην πρωινή ζώνη του καναλιού της Καλλιθέας από Σεπτέμβριο.

Μια άλλη κυκλική διαδρομή πάει να σχηματιστεί με τις επαφές που φαίνεται να γίνονται τελευταίως ανάμεσα σε Ελένη Μενεγάκη και ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια έχει συζητήσει με στελέχη του σταθμού στον οποίο πρωτοβρέθηκε το 1992 και από το 1995 παρουσίαζε την εμβληματική εκπομπή «Πρωινός καφές» και αποτέλεσε την μακροβιότερη παρουσιάστρια του προγράμματος καθώς συμπλήρωσε στο πόστο εκείνο μια δεκαετία.

Αν ευοδωθούν οι επαφές με τον ΑΝΤ1, η Μενεγάκη θα βρεθεί εκ νέου στο κανάλι από όπου «έλαμψε» έπειτα από 19 χρόνια. Οι δύο πλευρές μελετούν η επανεμφάνιση της Μενεγάκη να γίνει εκεί πέριξ της αλλαγής έτους (ή λίγο μετά) με πρόταση διαφορετική από τις προηγούμενες που είχε παρουσιάσει η Μενεγάκη. Πολλά θα εξαρτηθούν από το οικονομικό σκέλος της ενδεχόμενης συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης:

Στον ΑΝΤ1 τα δικαιώματα του Europa League και του Conference League για τα επόμενα τρία χρόνια

Ευρωεκλογές: Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 απόψε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Βίλατζ Γιουνάιτεντ»: Νέα επεισόδια από το φθινόπωρο στην ΕΡΤ3 – Έτοιμα τα πρώτα τέσσερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 13:10
Exit mobile version