search
ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 17:50
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά: «Η κυβέρνηση παρακολουθεί άπραγη τις αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος»

05.06.2024 15:00
xaritsis nea aristera 543- new

Η ραγδαία αύξηση των τιμών στο ηλεκτρικό ρεύμα έχει φέρει νέα άγχη και απόγνωση στα νοικοκυριά, με την αντιπολίτευση να εξαπολύει πυρά κατά της κυβέρνησης.

Η Νέα Αριστερά με ανακοίνωσή της, αναφέρει πως η κυβέρνηση στέκεται «άπραγη» και «στέλνει ανούσιες επιστολές χωρίς κανένα αντίκρισμα, για τα μάτια του κόσμου».

«Οι πρώτοι λογαριασμοί με τις υπέρογκες αυξήσεις ρεύματος που φτάνουν και το 70% άρχισαν να φτάνουν ήδη στα νοικοκυριά. Η κυβέρνηση μήνες τώρα παρακολουθεί άπραγη το πάρτι της αισχροκέρδειας που έχει στηθεί με τις τσέπες των καταναλωτών. Ο πρωθυπουργός το μόνο που έχει κάνει είναι να στείλει ανούσιες επιστολές σε ευρωπαίους αξιωματούχους για τα μάτια του κόσμου και χωρίς κανένα άμεσο αντίκρισμα» αναφέρει αρχικά η Νέα Αριστερά

«Οι πάροχοι αυξάνουν κατά 35% τα πράσινα τιμολόγια στη μέση χονδρική τιμή ηλεκτρικής ενέργειας, κάτι που σε απόλυτους αριθμούς σημαίνει ότι θα φτάσουν στα 81,08 ευρώ ανά μεγαβατώρα.  Ο κ. Μητσοτάκης προστατεύει τα υπερκέρδη των παρόχων και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και μετά τις ευρωεκλογές. Η Νέα Αριστερά καλεί τους πολίτες να στείλουν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση της αισχροκέρδειας αυτή την Κυριακή. Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να δώσουν φωνή στο δίκιο τους» προσθέτει στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: «Ο κύριος Κασσελάκης ήρθε και παρουσίασε τον εαυτό του στον ελληνικό λαό σαν κάτι που δεν είναι» (video)

ΣΥΡΙΖΑ για Πόθεν Έσχες: «Γι’ αυτό δεν ανοίγουν την πλατφόρμα; Έχουν αγορές με “αδιευκρίνιστα”;» (photos)

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Χαλκίδα και Λαμία σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 17:50