ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ και κυβέρνηση δεν κατάλαβαν τίποτα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών
Απάντηση σε σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη στην ΕΡΤ, δίνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ο Παύλος Μαρινάκης «επιχείρησε προσχηματικά να απολογηθεί για την υπερφορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών» και υπογραμμίζει ότι: «Ελπίζουμε να καταλάβουν στην κυβέρνηση πως η λύση σε αυτό είναι να ακολουθήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και να προχωρήσει επιτέλους στη μείωση του ΦΠΑ».
Παράλληλα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικρίνει τον Παύλο Μαρινάκη και για το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο «να επιτεθεί όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ (αναμενόμενο), αλλά ακόμα και στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας και τους συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών για “εργαλειοποίηση” της τραγωδίας επειδή δεν του ζήτησαν την… άδεια να κάνουν εκδήλωση. Η καθεστωτική αντίληψη συνεχίζεται αμείωτη».
Διαβάστε επίσης:
Ευρωεκλογές: Βρέθηκε η… αόρατη ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης – Οι πρώτες δηλώσεις της (Video)