Χανιά: Παθολογικά τα αίτια θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη - Το πόρισμα του ιατροδικαστή
Παθολογικά είναι τα αίτια θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη, που κατέρρευσε χθες μετά από ξυλοδαρμό, στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς, ωστόσο λόγω του περιστατικού, στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές και στη συνέχεια να καταρρεύσει στον δρόμο.
Δύο συλλήψεις
Υπενθυμίζεται ότι χθες η αστυνομία εντόπισε τους εμπλεκόμενους και προχώρησε σε προσαγωγές πέντε ατόμων και συγκεκριμένα δύο Ελλήνων 24 ετών, ενός 19χρονου από τη Ρουμανία, ενός 18χρονου από τη Γεωργία και ενός 26χρονου από τη Βουλγαρία προκειμένου να διερευνηθεί η εμπλοκή τους.
Τα στοιχεία οδήγησαν την αστυνομία στο να προχωρήσει σε δύο συλλήψεις των 24χρονων από την Ελλάδα, ενώ οι αλλοδαποί αφέθηκαν ελεύθεροι.
Από πλευράς της Ασφάλειας Χανίων πραγματοποιείται έρευνα για τα ακριβή αίτια της συμπλοκής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αναμένεται να παρουσιαστούν στον ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά σε εργοστάσιο στη Μεταμόρφωση – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Καύσωνας: Η Αθήνα από ψηλά με θερμική κάμερα – Εντυπωσιακό video