Γκρέις Βαν Πάτεν: Αντικαθιστά τη Μάργκαρετ Κουάλεϊ και υποδύεται την Αμάντα Νοξ
Η Γκρέις Βαν Πάτεν θα εμφανιστεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο πρότζεκτ του Hulu, χωρίς τίτλο για την Αμάντα Νοξ.
Η Μάργκαρετ Κουάλεϊ επρόκειτο αρχικά να υποδυθεί τη Νοξ, αλλά αποχώρησε από τη σειρά λόγω συμμετοχής σε άλλα πρότζεκτ, σύμφωνα με το Variety.
Η Γκρέις Βαν Πάτεν είναι περισσότερο γνωστή από τη δραματική σειρά του Hulu «Tell Me Lies», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Καρόλα Λόβερινγκ. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η παραγωγή της δεύτερης σεζόν της σειράς. Πρωταγωνίστησε επίσης στη σειρά Hulu του Ντέιβιντ Κέλι «Nine Perfect Strangers».
Το 2017, συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Variety με τις 10 ηθοποιούς που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή για την ερμηνεία της στο «The Meyerowitz Stories».
Η Μέρεντιθ Κέρτσερ, φοιτήτρια από το Λιντς, την 1η Νοεμβρίου του 2007 βρέθηκε δολοφονημένη στο δωμάτιο που μοιραζόταν με την Αμερικανίδα Νοξ στην Περούτζια. Το 2009, το δικαστήριο της Ιταλίας έκρινε ενόχους την Νοξ και τον τότε σύντροφό της Ραφαέλ Σολετσίτο για τον φόνο της. Και οι δυο καταδικάστηκαν και η Νοξ έμεινε στη φυλακή επί τέσσερα χρόνια.
Τον Οκτώβριο του 2011 αθωώθηκαν σε δεύτερο βαθμό, η απόφαση ακυρώθηκε από το ανώτατο δικαστήριο τον Μάρτιο του 2013. Ακολούθησαν πολλές αποφάσεις και ακυρώσεις τους και τελικά, στις 27 Μαρτίου του 2015, το ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας έκρινε αθώους τη Νοξ και τον σύντροφό της.
Διαβάστε επίσης:
ANT1: Ανδρική υπόθεση πιθανόν να είναι τα πρωινά του Σαββατοκύριακου από του χρόνου