Χανιά: Δύο συλλήψεις για την αιματηρή επίθεση στο μίνι μάρκετ
Στη σύλληψη δύο ανδρών, οι οποίοι φαίνεται να εμπλέκονται στην αιματηρή επίθεση σε μίνι μάρκετ αργά το απόγευμα του Σαββάτου (15/6), προχώρησαν οι αρχές στα Χανιά.
Και οι δύο εντοπίστηκαν το βράδυ της Κυριακής (16/6) σε ημιτελή κατοικία σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, όπου είχαν κρυφτεί.
Εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στις δικαστικές αρχές Χανίων προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες.
Πώς έγινε η επίθεση
Η επίθεση έγινε μετά τις 20:30 στο μίνι μάρκετ που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Μυλωνογιάννη και Εφέδρων Πολεμιστών.
Τα δυο άτομα πήγαν στο μίνι μάρκετ και ξαφνικά ο ένας από αυτούς μπήκε στο κατάστημα και με ένα ρόπαλο επιτέθηκε σε δυο αδέλφια από την Συρία 34 και 32 ετών.
Στην συμπλοκή ενεπλάκη και ο πατέρας τους, 58 ετών, μέχρι που ξαφνικά ο 46χρονος τράβηξε περίστροφο και πυροβόλησε δυο φορές με την μια σφαίρα να προκαλεί διαμπερές τραύμα στο πόδι του 34χρονου.
Αμέσως μετά βγήκε από το κατάστημα, όπου τον περίμενε ο 30χρονος και αφού επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα εξαφανίστηκαν.
Διαβάστε επίσης:
Χανιά: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικες μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
Βαρύ πένθος για τη Λένα Μαντά – Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της
«Μάστιγα» οι εξαφανίσεις τουριστών στην Ελλάδα: 4 νεκροί και 5 αγνοούμενοι σε λίγες μέρες