Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Nέα έρευνα στο σωφρονιστικό κατάστημα Ιωαννίνων πραγματοποίησαν σήμερα (5/7) σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.
Στις συγκεκριμένες φυλακές είχε εντοπιστεί την περασμένη εβδομάδα μεγάλο κύκλωμα που ξέπλενε μαύρο χρήμα και διακινούσε ναρκωτικά στην Κέρκυρα.
Κατά την διάρκεια της έρευνας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκαν σε φρεάτιο 168 «φιξάκια» κοκαΐνης, συνολικού βάρους 80 γραμμαρίων, αγνώστου παραλήπτη.
Την ίδια ώρα, στην εισαγγελία μεταφέρθηκαν οι 8 κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος που συνελήφθησαν μετά από πολύμηνη έρευνα αστυνομικών των εσωτερικών υποθέσεων.
Σε λίγη ώρα αναμένεται να απολογηθούν σε ανακριτή.
Εις βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, ναρκωτικά, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, όπλα, δωροληψία-δωροδοκία υπαλλήλου, ψευδή βεβαίωση, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, παράβαση καθήκοντος και παραβιάσεις των νομοθεσιών περί μετανάστευσης και περί εισαγωγής κινητών τηλεφώνων σε σωφρονιστικά καταστήματα.
Διαβάστε επίσης:
Προσωπικός Αριθμός: Τι είναι και πότε θα εφαρμοστεί
Καιρός: Υποχωρούν τα φαινόμενα και ανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.