Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Γιάκομπ Ινγκέμπριγκτσεν έγινε μόλις ο τέταρτος αθλητής στην Ιστορία που «έσπασε το φράγμα» των τριών λεπτών και 27 δευτερολέπτων στα 1500 μέτρα, καθώς ο Νορβηγός δρομέας σημείωσε επίδοση 3:26.73 στο Diamond League του Μονακό, βελτιώνοντας το δικό του ρεκόρ Ευρώπης, το οποίο ήταν 3:27.14.
Ο 23χρονος αθλητής «ανέβασε στροφές» λίγο πριν το καμπανάκι και, σημειώνοντας επίδοση 54 δευτερολέπτων στον τελευταίο γύρο, «έγραψε» τον έκτο πιο γρήγορο χρόνο στην Ιστορία, καθώς και την ταχύτερη επίδοση στον κόσμο από το 2015, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τέταρτη φορά από το 2021 που ο Ινγκέμπριγκτσεν σπάει το ρεκόρ Ευρώπης στον ανοιχτό στίβο στα 1500 μέτρα, ενώ έχει πλέον στην… κατοχή του τις έξι καλύτερες επιδόσεις στην ιστορία του ανοιχτού στίβου από Ευρωπαίο αθλητή.
Διαβάστε επίσης:
Wimbledon: Ο Μεντβέντεφ έβρισε την Ελληνίδα διαιτήτρια, Εύα Ασδεράκη – «Άντε γα@@@@» (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.