Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συγκινημένος ο Τζέισον Πρίστλεϊ, ο τηλεοπτικός «Μπράντον» του «Beverly Hills», αποχαιρέτησε την «αδερφή» του Μπρέντα (Σάνεν Ντόχερτι) με μια ανάρτηση στα σόσιαλ.
Ο ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς την δεκαετία του 90’ δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο και την Σάνεν Ντόχερτι από τα γυρίσματα της σειράς, γράφοντας:
«Σοκαρισμένος και λυπημένος που άκουσα για τον θάνατο της φίλης μου Σάνεν. Ήταν δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτή τη σκοτεινή στιγμή».
Δεν ήταν όμως ο μόνος συμπρωταγωνιστής της που την αποχαιρέτησε στα σόσιαλ.
Η βραβευμένη με Όσκαρ, Βιόλα Ντέιβις, σχολίασε: «Ω, ρε φίλε! Τόσο λυπηρό. Αναπαύσου εν ειρήνη». Η Ολίβια Μουν από την πλευρά της δεν έκρυψε την θλίψη της, ενώ η Κρίστιν Τσένογουελθ έγραψε: «Πέτα με τους αγγέλους, γλυκιά πολύτιμη ψυχή».
Ο Ερικ Γουέστ που συνεργάστηκαν στην ταινία «Fortress» έγραψε στο twitter: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Ήταν χαρά μου που γνώρισα τη Shannen Doherty κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας μας. Ήταν γεμάτη ζεστή ενέργεια και θετικές δονήσεις. Τόσο νέα. Τόσο ταλαντούχα».
Η Ντόχερτι πάλευε με τον καρκίνο από το 2015, όμως μετά από εννέα χρόνια σκληρής μάχης, νικήθηκε χθες το βράδυ…
Διαβάστε επίσης:
Μελάνια για την απόπειρα κατά Τραμπ: «Τέρας ο δράστης» – Η ανάρτηση της κόρης του
Κέιτ Μίντλετον: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Γουίμπλεντον μετά τη διάγνωση με καρκίνο (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.