ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 03:55
MENU CLOSE

Δέσποινα Βανδή: «Η εμφάνισή της θα αποτελούσε προσβολή της ιστορικής μνήμης» λέει ο δικηγόρος της

19.07.2024 17:54

Τη δική του απάντηση έδωσε ο δικηγόρος της Δέσποινας Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας στον Τσεσμέ της Σμύρνης που έγινε η αφορμή να δεχτεί ένα μεγάλο κύμα επίθεσης στα social media από Τούρκους.

«Θέλω να δηλώσω ότι θα αποτελούσε προσβολή της ιστορικής μνήμης η εμφάνιση οποιουδήποτε Έλληνα καλλιτέχνη σε εκδήλωση με φόντο γιγαντοαφίσα σημαία του Κεμάλ Ατατούρκ. Πόσω μάλλον με την επέτειο 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο», ανέφερε στη δήλωσή του ο δικηγόρος της Δέσποινας Βανδή, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή «Summer’s Cool».

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τις φήμες που ήθελαν τη Δέσποινα Βανδή να κινείται νομικά κατά του τουρκικού ιδρύματος παιδείας, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Διαβάστε επίσης:

Λαμίν Γιαμάλ: Χαλαρώνει στην Κω ο Ισπανός πρωταθλητής Ευρώπης

Απόστολος Λύτρας: Η Οικονομική Αστυνομία ελέγχει τα περιουσιακά του στοιχεία

Ελευθέριος Βενιζέλος: Στο check-in διεθνών πτήσεων τα προβλήματα από το χάος στις πτήσεις λόγω Microsoft

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 03:38
Exit mobile version