ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 03:40
MENU CLOSE

Euro 2024: Ο ISIS είχε έτοιμο τρομοκρατικό σχέδιο για τον τελικό στο Βερολίνο - Τους ανακάλυψαν λίγο πριν τον αγώνα

22.07.2024 06:15

Στην αποκάλυψη πως ο ISIS ετοίμαζε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα την βραδιά του τελικού του Euro 2024, αποκάλυψε η Sun με πηγές από τη Γερμανία.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή Πότσνταμ, λίγο έξω από το Βερολίνο. Και οι τρεις ήταν γνωστοί υποστηρικτές του ISIS και μετά από έρευνα στα σπίτια τους, αποφασίστηκε η σύλληψή τους.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Βερολίνου που μίλησε στην εφημερίδα, σημείωσε πως οι τρεις άνδρες παρακολουθούνταν καιρό από τις γερμανικές Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ομπάμα στο πλευρό του Μπάιντεν: «Από τους πιο σημαντικούς προέδρους και πατριώτης της υψηλότερης τάξης»

Με… καρδιές η αντίδραση της Τζιλ Μπάιντεν στην απόφαση του συζύγου της να αποχωρήσει από τη κούρσα της προεδρίας των ΗΠΑ

Η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου μετά την απόφαση Μπάιντεν: «Οι εκλογές είναι σε 4 μήνες, πολλά μπορεί να γίνουν»

ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 03:28
Exit mobile version