search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 08:03
MENU CLOSE

Γαύδος: Εξαφανίστηκε Γερμανός που μένει μόνιμα στο νησί – Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών

13.08.2024 19:20
gaudos-new

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γαύδο, καθώς εξαφανίστηκε Γερμανός άνδρας που μένει μόνιμα στο νησί την τελευταία δεκαετία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, πρόκειται για τον Nills, Γερμανικής καταγωγής, ο οποίος δεν εμφανίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην καντίνα που εργάζεται στην περιοχή του Αη Γιάννη. Αμέσως άνθρωποι που τον γνωρίζουν πήγαν στο παλιό σπίτι που μένει, πάνω από τον οικισμό του Αη Γιάννη, βρήκαν το φαγητό του που δεν το είχε καταναλώσει, αλλά κανένα ίχνος του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική, άνθρωποι του Δήμου Γαύδου, αλλά και κατασκηνωτές που ζουν στο νησί οι οποίοι ξεκίνησαν τις έρευνες στα μονοπάτια της περιοχής χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Στο νησί βρίσκεται γνωστός εφοπλιστής, ο οποίος όπως ενημέρωσε, θα διαθέσει το ελικόπτερο του για να συνδράμει στις έρευνες.

Αμεσα το ελικόπτερο πραγματοποίησε δύο κύκλους αναζήτησης στο νησί, με έμφαση στις σταθερές διαδρομές που ακολουθούσε καθημερινά ο αγνούμενος

Στις έρευνες συμμετέχουν και η δήμαρχος του νησιού, Λίλιαν Στεφανάκη, με προσωπικό του Δήμου, αστυνομικοί και πολίτες. Προς το παρόν, επικεντρώνονται σε χερσαίο σημείο, αλλά αν κριθεί απαραίτητο, θα επεκταθούν και στη θάλασσα.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: «Lockdown» σε 3 δήμους λόγω… υψηλού κινδύνου εκδήλωσης φωτιάς

Φωτιά στην Αττική: Χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ σε δήμους της ΒΑ Αττικής 

Φωτιά στην Αττική: Δορυφορική εικόνα του Copernicus αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής – Στάχτη 85.000 στρέμματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 08:01