Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε ένα ωραίο παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός έμειναν ισόπαλοι 1-1, στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας για την 6η αγωνιστική της Super League.
Αμφότεροι θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη καθώς έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τον Λεβαδειακό να χάνει και πέναλτι στην αναμέτρηση.
Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου αιφνιδίασε τους Αρκάδες ανοίγοντας το σκορ στο 8ο με αυτογκόλ του Αλάγκμπε, καθώς σε γύρισμα του Γιαννιώτα και προσπάθεια του Μπάλτζι για σουτ η μπάλα χτύπησε στον παίκτη των γηπεδούχων, άλλαξε πορεία και ο Παπαδόπουλος τη μάζεψε από τα δίχτυα του.
Το προβάδισμα των Βοιωτών επηρέασε το μυαλό και κατ΄ επέκταση το παιχνίδι του Αστέρα, που προσπαθούσε ανορθόδοξα να δημιουργήσει προϋποθέσεις απειλής.
Ωστόσο, το συγκρότημα του Μακελελέ κατόρθωσε να φέρει τον αγώνα στην ισοπαλία δύο λεπτά πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 45΄ με καρφωτή κεφαλιά του Καλτσά από σέντρα του Χουχούμη (43΄).
Ο σκόρερ των Πελοποννήσιων λίγο έλλειψε να κάνει δύο τα τέρματά του στο 55΄, όταν προσπάθησε ανεπιτυχώς να εκτελέσει με το εξωτερικό του ποδιού στη σέντρα του Κρεσπί.
Ένα λεπτό αργότερα ο διαιτητής Τσακαλίδης έδειξε πέναλτι σε πέσιμο του Μούμο, αλλά μετά την ανασκόπηση της φάσης, καθώς κλήθηκε από τον VAR, ανακάλεσε το αρχικό σφύριγμα.
Ο Έλληνας διαιτητής κλήθηκε εκ νέου για on field review με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (χέρι του Ντελί σε σουτ του Τσάπρα) κι αυτή τη φορά έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά ο πολύπειρος Νίκος Παπαδόπουλος νίκησε τον Γιαννιώτα πέφτοντας στην αριστερή γωνία του.
Ο Μπαρτόλο έκανε εκπληκτική κούρσα από δεξιά στο 71΄ αλλά το γύρισμά του στον αμαρκάριστο Άνταμ ήταν δυνατό και ο Ούγγρος φορ αν και ολομόναχος δεν πρόλαβε να εκτελέσει.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντελί έβαλε σωτήριο μπλοκ στην προσπάθεια του Γιαννιώτα να εκτελέσει (75΄) και κάπου εκεί οι προσπάθειες των δύο αντίπαλων κόπασαν, καθώς με το χρόνο να έχει λιγοστέψει δεν ήθελαν ρίσκο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μούμο, Καλτσάς – Μορέιρα, Συμελίδης, Τσάπρας
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος (90΄ Τσιντώτας), Άλχο, Αλάγκμπε, Ντελί, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μούμο (80΄ Γκος), Καλτσάς (74΄ Παλάσιος), Κρεσπί, Άλβαρες (46΄ Μπαρτόλο), Άνταμ (80΄ Καστάνο).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Nίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Λιάγκας, Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Τσάπρας, Πλέγας (83΄ Τσοκάι), Μεχία (64΄ Κωστή), Γιαννιώτας (83΄ Συμελίδης), Ζίνι (40΄ Πεντρόζο), Ρόμο.
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου
*Αστέρας, Λεβαδειακός, Βόλος και Καλλιθέα έχουν 6 παιχνίδια
Διαβάστε επίσης:
ΝΠΣ Βόλου – Athens Kallithea 1-1: Η… συνηθισμένη ισοπαλία που βόλεψε και τους δύο (video)
Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: «Σβηστός» στον τελικό του Super Cup
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.