Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στην προσπάθειά της να εμφανίσει μεταρρυθμιστικό προφίλ, αλλά και να πείσει ότι κάνει… κριτική στην κυβέρνηση, ώστε να της… φύγει το στίγμα της “δεξιάς” υποψήφιας στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, η Άννα Διαμαντοπούλου κάνει κινήσεις που μάλλον δείχνουν άγχος.
Έτσι, επιτίθεται στην κυβέρνηση για την απουσία μεταρρυθμίσεων στο χώρο της Παιδείας, ενώ ακόμα και για το ψηφιακό σχολείο που το ανακοίνωσε τώρα η κυβέρνηση, ουσιαστικά πρόκειται για μία μεταρρύθμιση του ΠΑΣΟΚ.
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης δεν έκρυβε την απορία του τις προάλλες για τα όσα είπε η Άννα Διαμαντοπούλου στο Debate. Μάλιστα συνεργάτες του, τόσο επίσημα όσο και ανεπίσημα έλεγαν: «πώς γίνεται να λέει κάποιος ότι δεν λειτουργούν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια όταν ανοίγουν με τα λιγότερα δυνατά κενά, με 37.500 διορισμούς εκπαιδευτικών και με την Αστυνομία να παρεμβαίνει και να εκκενώνει -επιτέλους- καταλήψεις, κάτι που σίγουρα δεν γινόταν επί των ημερών της πρώην υπουργού».
Διαβάστε επίσης:
Το προεκλογικό σποτ του Χάρη Δούκα για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: «Στις 6 Οκτωβρίου σηκώνουμε ανάστημα»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.