Φωτιά στην Κορινθία: Μάχη με τις διάσπαρτες εστίες – Κλειστά και σήμερα τα σχολεία
Μάχη για τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβέστες στην Κορινθία, καθώς η φωτιά που ξεκίνησε την Κυριακή συνεχίζει να καίει για τέταρτη μέρα.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο με τους πυροσβέστες να παλεύουν με διάσπαρτες εστίες και αναζωπυρώσεις.
Οι διάσπαρτες εστίες εντοπίζονται σε Ευρωστίνα, Ξανθοχώρι, Σοφιανά, Κουμαριά Ριζενών, Χελυδόρεο και Άνω Πιτσά Κορινθίας. Οι εστίες είναι κυρίως σε δύσβατα σημεία, ενώ οι άνεμοι δεν πνέουν ισχυροί.
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ενημερώνει τους πολίτες του ότι, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν προκύψει από την πυρκαγιά, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα Τετάρτη.
Η ασφάλεια των μαθητών και των κατοίκων είναι απόλυτη προτεραιότητά μας, και παρακαλούμε όλους τους γονείς και τους κηδεμόνες να ενημερώνονται τακτικά από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Δήμου για τυχόν περαιτέρω εξελίξεις.
Διαβάστε επίσης